Pulsar Quantum XQ 19 hőkamera

A termék forgalmazása megszünt!

Kimagasló minőségű, árkategóriájában sok extrát nyújtó hőkamerát keres? Olyat, amellyel akár 12.4x-ére is nagyíthatja a hőkamerában látott képet, illetve hat, eltérő színvilágú kép között választhat megfigyelés közben. A Pulsar Quantum XQ 19 hőkamera külsőre megegyezik az alacsonyabb árú HD modellel, azonban két lényeges paraméterben mégis túlszárnyalja azt. Nagyítása az 1.6x-os alap nagyítás mellett 6.4x-re növelhető. Emellett az eszköz képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára. 

A Pulsar Quantum XQ 19 hőkamera kompakt, könnyű és rendkívül hatékony megfigyelési eszköz. Árkategóriájában talán a legtöbbet nyújtja, hiszen olyan különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mint az élességállítás lehetőség az objektíven, a magas, 50 Hz-es képfrissítési frekvencia, valamint az OLED-kijelző (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára).  

Érzékeny szenzor, OLED kijelző

De nem csak ebben múlja felül vetélytársait. A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384x288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 640x480pixel felbontású  OLED kijelzőt (ezen látjuk a hőkamera alkotta képet) épített. Az OLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a  a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam vagy a takarékosabb energiafelhasználás. Ha mindehhez hozzávesszük azt is, hogy a Pulsar Quantum XQ 19 hőkamera képének élessége állítható az objektív állításával - akkor talán már érthető, miért olyan népszerű ez a modell a piacon. 

A Pulsar Quantum XQ 19 hőkamera optikai nagyítása 1.6x-os, ez digitálisan 6.4x-re növelhető, amivel az akár 680 méterre lévő objektumok is felismerhetőek.

 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384x288 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: OLED 
Kijelző felbontása: 640 x 480 pixel
Nagyítás: 1.6 - 6.4 x
Digitális zoom: 2; 3; 4 x
Látómező (horizontális x vertikális): 19.5 x 14.7 °
Érzékelési távolság: 680 m
Működés időtartama: 5.5 - 6.5 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 180 x 86 x 58 mm
Súly: 320 g

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.