Pulsar Quantum Lite XQ23V hőkamera

A termék forgalmazása megszünt!

A Pulsar Quantum Lite XQ23V hőkamera kimagasló minőségű, árkategóriájában sok extrát nyújtó hőkamera. Megfigyelés közben hét, eltérő színvilágú kép között választhat, illetve az 1.8x-os alap nagyítás mellett akár 7.2x-ére is nagyíthatja a hőkamerában látott képet. Az eszköz képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára, hatótávolsága pedig 800 méter.

Sok extra - színpaletta, kalibráció, üzemmódok

További extrákat is nyújt az ár-érték arányban is kiváló eszköz! Ilyen különlegesség a hét, eltérő színvilágú kép - egyszínűként (monochrom) vagy hét eltérő színvilágú palettán szemlélhetjük az objektív által felfogott képet!

A tájékozódást segíti a beépített távolságmérő, valamint a háromféle üzemmód:  "városi" - erős kontraszt, "erdei" - alacsony kontraszt, "azonosítás" - a részletek hatékonyabb felismerése.  Választhatunk továbbá háromféle kalibrálási üzemmódból is: néma (manuális), automata és félautomatikus. A Quantum Lite XQ23V hőkamerában ugyancsak beállítható egy elforgatható gomb segítségével az eszközben látott kép fényessége és kontrasztossága is! Felhasználó-barát kijelzőjének alján könnyen felismerhető, a szemnek kellemes, kék színű ikonokat találunk, illetve a funkciók közötti váltásnál az éppen használt funkció ikonja látható a kijelző jobb felső sarkában.

A Display Off használatával anélkül kapcsolhatjuk ki a kijelzőt, hogy a készülék más egyéb funkciót megszakítana vagy leállítana, továbbá az alkalmazással másodpercek alatt újraindíthatjuk a kamerát.

Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző

A Quantum Lite XQ23V hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384x288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 640x480pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a  a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás. A fentieken túl a Quantum Lite XQ23V rendelkezik analóg video kimenettel, melyen keresztül külső eszközre rögzíthetjük a benne látott képet.

Tápellátás sokféleképpen

A hőkamera tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható akkumulátor tartót, mely 4 db ceruzaelem vagy -akkumulátor fogadására alkalmas. Pulsar DNV akkumulátor csomaggal gyorsan és egyszerűen cserélhetünk tápellátást. Külső akkumulátorral, pl. EPS3-I vagy EPS-5 sokkal hosszabb üzemidő biztosítható.

Érzékelő felbontása: 384x288 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Kijelző felbontása: 640x480 pixel
Nagyítás: 1.8 - 7.2 x
Digitális zoom: 2; 4 x
Látómező (horizontális x vertikális): - °
Érzékelési távolság: 800 m
Működés időtartama: 6.5 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 200 x 86 x 59 mm
Súly: 350 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29