H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Pulsar Proton XQ30 hőkamera előtét okulárral

Pulsar Proton XQ30 hőkamera előtét
vizuális toldattal
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
878 800 Ft
Készleten

A Pulsar Proton XQ30 hőkamera előtét okulárral ugyanazt a koncepciót örökíti tovább mint amit az éjjellátó előtéteknél megtapasztalhattunk, ugyanakkor az újabb hőkamera technológia külső fényforrás nélkül is nagy távolságokon belüli használatot tesz lehetővé, ezáltal hagyományos céltávcsövünket hőkamera céltávcsőként is használhatjuk. Ez a készülék, jelenleg a legkiesebb, leggazdaságosabb hőkamera előtét a kínálatunkban. 

A Pulsar Proton FXQ30 modelltől az XQ30 csupán annyiban tér el, hogy a utóbbihoz a gyártó egy 5x30 B Pulsar monokulárt is mellékelt, így az XQ30 nem csupán hőkamera előtétként, hanem kereső távcsőként is használható vizuális célra.

A Pulsar Proton XQ30 hőkamera előtét lelkét egy 17um pixel méretű 384x288 felbontású, megnövelt érzékenységű hőszenzor képviseli. Az előtét 1.5x-4x-es optikai nagyításra képes, így főként változtatható nagyítású céltávcsőhöz illik. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel rendelkezik, így a rögzített álló- és mozgóképeket a beépített wi-fi hálózaton keresztül vagy micro USB kábellel átmásolhatjuk számítógépre vagy wi-fi-n keresztül IOS illetve Androidos külső eszközre is. A wi-fi azonban ennél a készüléknél többre is képes! "Stream Vision" alkalmazás segítséggel az Pulsar Proton XQ30 távolról is elérhetővé válik, így például távvezérléssel indíthatunk felvételt, valamint megosztást is eszközölhetünk. A készülék által rögzített képek és videók mp4, képek esetében jpg formátumban tárolhatóak a beépített 16GB belső memóriára.

A készülék hatótávolsága 900 méter, 1.7 méter magas állat detektálásakor, természetesen nagyobb objektumok, például elefánt, autó észlelése ennél nagyobb távolságból is lehetséges. Remek szigetelése (IPX7) tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is.
 
A Pulsar Proton FXQ30 hőkamera előtétben hidegtűrő AMOLED kijelzőt találunk, amely HD felbontásával különösen részletgazdag képet mutat még -25°C hőmérsékleten is. Az hőkamera akár 6 órán keresztül üzemeltethető APS5 akkumulátorral, amely micro USB-kábelen keresztül is tölthető
 
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384x288 pixel
Nagyítás (alap): 1.5-4 x
Nagyítás (digitális): - x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: Amoled 
Kijelző felbontása: 1024x758 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 12,4 °
Érzékelési távolság: 900 m
Működés időtartama: 6 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 248x59x75 mm
Súly: 300 g
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Pulsar APS5 akkumulátor Pulsar APS5 akkumulátor
17 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.