H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét okulárral

Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét okulárral
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 585 000 Ft
Készleten

A Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét okulárral külső fényforrás nélkül is óriási távolságokon belüli használatot tesz lehetővé. A készülék hatótávolsága 2100 méter! A Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét abban különbözik az FXG50 típustól, hogy rendelkezik okulárral is, így önálló hőkameraként is használható. 

A Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét lelkét egy 12um pixel méretű 640x480 felbontású hőszenzor képviseli, az előtét 1x-es nagyítása digitálisan tovább növelhető. Mivel hőkamera előtétként is használhatjuk 1.5-6x nagyítású távcsövekkel történő használatra javasolt. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel rendelkezik, így a rögzített álló- és mozgóképeket a beépített wi-fi hálózaton keresztül vagy micro USB kábellel átmásolhatjuk számítógépre vagy wi-fi-n keresztül IOS illetve Androidos külső eszközre is. A wi-fi azonban ennél a készüléknél többre is képes! "Stream Vision 2" alkalmazás segítséggel az Pulsar Krypton XG50 távolról is elérhetővé válik, így például távvezérléssel indíthatunk felvételt, valamint megosztást is eszközölhetünk. A készülék által rögzített képek és videók mp4, képek esetében jpg formátumban tárolhatóak a beépített 16GB belső memóriára.

A Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtétben hidegtűrő AMOLED kijelzőt találunk, amely HD felbontásával különösen részletgazdag képet mutat még -25°C hőmérsékleten is. A hőkamera akár 8 órán keresztül üzemeltethető IPS7  akkumulátorral, amely micro USB-kábelen keresztül is tölthető, de lehetőség van külső áramforrás használatára is közvetlenül USB csatlakozón keresztül. Opcionálisan IPS14 akkumulátorral is üzemeltethető, ami nagyobb teljesítménye folytán hosszabb üzemidőt eredményez. Remek szigetelése (IPX7) tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is.
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 640x480 pixel
Hőfelbontás (NETD): n.a. mK
Pixelméret: 12 µ
Nagyítás (alap): 1 x
Nagyítás (digitális): 1.5-6 x
Kijelző felbontása: 960x720 pixel
Érzékelési távolság: 2100 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: Amoled 
Látómező (horizontális x vertikális): - °
Működés időtartama: 8 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen 
Méretek: 143x93x76 mm
Súly: 520 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.