H-P: 9:30-17:00
       Szo: 10:00-13:00
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Helion XQ50F hőkamera

Pulsar Helion XQ50F hőkamera
Beépített kép- és videórögzítés; wi-fi kapcsolat
2 év garancia
1 030 000 Ft  924 900 Ft
Rendelésre

Az új Pulsar Helion XQ50F hőkamera a Pulsar XQ sorozatának továbbfejlesztett változata, amely lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Pulsar fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 8 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.

Az 50 milliméteres átmérőjű objektív 4.1x-es induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető, illetve négyszerezhető. Így az eszközzel maximálisan 16.4x-es nagyítás érhető el. 

Hatótávolsága több mint egy kilométer (1800 méter), a tájékozódást pedig nagyban segíti a beépített távolságmérő. A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Remek szigetelése tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is, és vízbeejtés esetén 1 méterig, illetve 30 percig nem ázik be. Túlmelegedés ellen is védett a készülék, ugyanis a gyártó a hőkamerába egy ventilátort épített, ami megakadályozza, hogy az érzékelő vagy egyéb más alkatrész túlmelegedjen, illetve kalibrálások között csökkenti a zajérzékenységet.

A Pulsar Helion XQ50F hőkamera felhasználó-barát kijelzőjének alján könnyen felismerhető ikonokat találunk, illetve folyamatosan láthatóak a menüpontok és az aktuális beállítások is, így biztosan szemmel tarthatjuk a célpontot. A Display Off használatával anélkül kapcsolhatjuk ki a kijelzőt, hogy a készülék más egyéb funkciót megszakítana vagy leállítana, továbbá az alkalmazással másodpercek alatt újraindíthatjuk a kamerát. A kezdeti beállítást és a további frissítéseket az iOS és Android kompatibilis Stream Vision App applikáció biztosítja.

Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző

A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384x288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 640x480 pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás.

A hőkamera tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható IPS-5 akkumulátort, amelynek kapacitása 5 Ah, és maximális üzemmódban több mint 8 órán keresztül biztosít megfelelő tápellátást. További - akár az IPS10 nagyobb kapacitású - akkumulátorral hosszabb üzemidő biztosítható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Nagyítás (alap): 4.1-16.4 x
Digitális zoom: 2; 3; 4 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Kijelző felbontása: 640 x 480 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 7.5 x 5.6 °
Érzékelési távolság: 1800 m
Működés időtartama: 8 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 235 x 55 x 58 mm
Súly: 500 g
0

Kiemelten ajánljuk

Pulsar RCC vezeték nélküli távvezérlő Pulsar RCC vezeték nélküli távvezérlő
16 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.