H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Helion 2 XQ38F hőkamera

Pulsar Helion 2 XQ38F hőkamera
Beépített kép- és videórögzítés; wi-fi kapcsolat
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
899 000 Ft
819 900 Ft
Készleten

Az új Pulsar Helion 2 XQ38F hőkamera a Pulsar XQ sorozatának legújabb, továbbfejlesztett változata, amely lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Pulsar fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 8 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére. A Helion 2 XQ sorozat érzékelője is komoly fejlesztésen esett át, így még szebb részletgazdagabb a műszer képe. 

A 38 milliméteres átmérőjű objektív 3x-os induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető, illetve négyszerezhető. Így az eszközzel maximálisan 12x-es nagyítás érhető el. 

Hatótávolsága több mint egy kilométer (1350 méter), a tájékozódást nagyban segíti a beépített távolságmérő. A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Remek szigetelése tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is, és vízbeejtés esetén 1 méterig, illetve 30 percig nem ázik be. Túlmelegedés ellen is védett a készülék, ugyanis a gyártó a hőkamerába egy ventilátort épített, ami megakadályozza, hogy az érzékelő vagy egyéb más alkatrész túlmelegedjen, illetve kalibrálások között csökkenti a zajérzékenységet.

A Pulsar Helion 2 XQ38F hőkamera felhasználó-barát kijelzőjének alján könnyen felismerhető ikonokat találunk, illetve folyamatosan láthatóak a menüpontok és az aktuális beállítások is, így biztosan szemmel tarthatjuk a célpontot. A Display Off használatával anélkül kapcsolhatjuk ki a kijelzőt, hogy a készülék más egyéb funkciót megszakítana vagy leállítana, továbbá az alkalmazással másodpercek alatt újraindíthatjuk a kamerát. A kezdeti beállítást és a további frissítéseket az iOS és Android kompatibilis Stream Vision App applikáció biztosítja.

Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző

A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384x288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 1024x768 pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás.

A hőkamera tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható IPS-7 akkumulátort, amelynek kapacitása 6.4 Ah, és maximális üzemmódban több mint 8 órán keresztül biztosít megfelelő tápellátást. További - akár az IPS10 nagyobb kapacitású - akkumulátorral hosszabb üzemidő biztosítható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Nagyítás (alap): 3 x
Nagyítás (digitális): 3 - 12 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 10.7 x 8 °
Érzékelési távolság: 1350 m
Működés időtartama: 8 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 226 x 55 x 58 mm
Súly: 450 g
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Pulsar IPS akkumulátor töltő Pulsar IPS akkumulátor töltő
11 900 Ft
Pulsar IPS7 akkumulátor Pulsar IPS7 akkumulátor
34 900 Ft
Pulsar IPS14 akkumulátor Pulsar IPS14 akkumulátor
43 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.