H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Pulsar Helion 2 XP50 Pro hőkamera

Pulsar Helion 2 XP50 Pro hőkamera
Beépített kép- és videórögzítés; wi-fi kapcsolat
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 380 000 Ft
1 289 900 Ft
Rendelésre

Az új Pulsar Helion 2 XP50 hőkamera a Pulsar hőkamera sorozatának legmodernebb változata, amely lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Pulsar fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 8 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.

Az 50 mm átmérőjű objektív 4.5x-es induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető, illetve négyszerezhető. Így az eszközzel maximálisan 18x-es nagyítás érhető el. 

Hatótávolsága több mint egy kilométer (1800 méter), a tájékozódást pedig nagyban segíti a beépített távolságmérő. A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Remek szigetelése tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is, és vízbeejtés esetén 1 méterig, illetve 30 percig nem ázik be. Túlmelegedés ellen is védett a készülék, ugyanis a gyártó a hőkamerába egy ventilátort épített, ami megakadályozza, hogy az érzékelő vagy egyéb más alkatrész túlmelegedjen, illetve kalibrálások között csökkenti a zajérzékenységet.

A Pulsar Helion 2 XP50 hőkamera felhasználó-barát kijelzőjének alján könnyen felismerhető ikonokat találunk, illetve folyamatosan láthatóak a menüpontok és az aktuális beállítások is, így biztosan szemmel tarthatjuk a célpontot. A Display Off használatával anélkül kapcsolhatjuk ki a kijelzőt, hogy a készülék más egyéb funkciót megszakítana vagy leállítana, továbbá az alkalmazással másodpercek alatt újraindíthatjuk a kamerát. A kezdeti beállítást és a további frissítéseket az iOS és Android kompatibilis Stream Vision App applikáció biztosítja.

Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző

A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 640x480 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 640x480 pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás.

A hőkamera tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható IPS-7 akkumulátort, amelynek kapacitása 7 Ah, és maximális üzemmódban több mint 8 órán keresztül biztosít megfelelő tápellátást. További - akár az IPS14 nagyobb kapacitású - akkumulátorral hosszabb üzemidő biztosítható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 640 x 480 pixel
Nagyítás (alap): 4.5 x
Nagyítás (digitális): 4.5 - 18 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Kijelző felbontása: 640 x 480 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 7.5 x 5.6 °
Érzékelési távolság: 1800 m
Működés időtartama: 8 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 235 x 55 x 58 mm
Súly: 500 g
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Pulsar IPS akkumulátor töltő Pulsar IPS akkumulátor töltő
11 900 Ft
Pulsar RCC vezeték nélküli távvezérlő Pulsar RCC vezeték nélküli távvezérlő
16 900 Ft
Pulsar IPS7 akkumulátor Pulsar IPS7 akkumulátor
34 900 Ft
Pulsar IPS14 akkumulátor Pulsar IPS14 akkumulátor
43 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.