H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Forward FN455S digitális éjjellátó-előtét 5x nagyítású monokulárral

Pulsar Forward FN455S digitális éjjellátó 5x nagyítású monokulárral
Beépített kép- és videórögzítés; wi-fi kapcsolat, nagyteljesítményű láthatatlan infravető
 1
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
579 000 Ft
5790 pont
Készlethiány

A Pulsar Forward FN455S éjjellátó merőben új koncepcióval rendelkezik a digitális éjjellátók között: más távcsövek, spektívek elé is szerelhető egyfajta 1x-es nagyítású előtétként. Az FN455S-t az F455S-től csupán azt különbözteti meg, Hogy az FN455S-t keresőtávcsőként is lehet használni a mellékelt gyors rögzíthetőségű monokulár (vizuális toldat) segítségével.

A wi-fi kapcsolat lehetővé teszi, hogy segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Pulsar fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel rendelkezik, így a rögzített álló- és mozgóképeket a beépített wi-fi hálózaton keresztül vagy micro USB kábellel átmásolhatjuk számítógépre vagy valamilyen külső eszközre. A wi-fi azonban ennél a készüléknél többre is képes! "Stream Vision" alkalmazás segítséggel az Pulsar FN455S távolról is elérhetővé válik, így például távvezérléssel indíthatunk felvételt, de akár a mikrofont, a kontrasztot, fényerőt, vagy a készülék ki be kapcsolását is okostelefonunk segítségével vezérelhetjük. A készülék által rögzített képek és videók HD 1280x720 felbontással kerülnek rögzítésre, videók esetében mp4, képek esetében jpg formátumban.

A Pulsar FN455S-re új, pozicionálható,  nagyteljesítményű (700 mWatt)  940 nm-en üzemelő külső LED infravetőt építettek, mely teljes észrevehetetlenséget biztosít a megfigyelő számára. Az infravető fénye emberi- és állati szem számára teljességgel láthatatlan, teljesítmény három fokozatban működtethető, a fénykúp mérete is változtatható. A külső infravető a gyorscsatlakozó segítségével egy mozdulattal eltávolítható.  A készülék nem csak késő este, hanem éjszaka is használható passzív üzemmódban, az infravető bekapcsolása nélkül. A készülék hatótávolsága (a gyári adatok szerint 1,7 m magas állat detektálására) 500 m. A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják hogy 260 m -ig szinte minden célra, keresőtávcsőként pedig  300 m feletti távolságra is jól használható a készülék. Remek szigetelése (IPX7) tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is.
 
Az elődnek tekinthető F155-höz képest korszerűbb, megnövelt felbontású és nem utolsó sorban hidegtűrő AMOLED kijelzőt találunk, amely 1748x1000 pixeles felbontásával különösen részletgazdag képet mutat még -25°C hőmérsékleten is. Az éjjellátó IPS7, illetve IPS14 (nem tartozék) akkumulátorról üzemeltethető, amely micro USB-kábelen keresztül is tölthető.
 
A Pulsar FN455S éjjellátó tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható IPS7 akkumulátort, amelynek kapacitása 6.4 Ah, és maximális üzemmódban 9 órán keresztül biztosít megfelelő tápellátást.

Lőállóságát 6000 J-ig szavatolja a gyártó, így nagyobb kaliberekre is rátehető.
Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 1 előtétként x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció: Digitális 
Méret: 153x136x77 mm
Súly: 540 g
Váz anyaga: fém és polikarbonát 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 500 m
Felbontás: - vonal/mm
Látómező: 6.3 °
Látómező: 11 m (1000 m-en)
Működési idő: 9 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 940 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: 700 mW
Áramellátás: IPS7 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.