Pulsar Forward F155 digitális éjjellátó-előtét

A termék forgalmazása megszünt!

FIGYELEM! A termék szállítása megkezdődött, de havonta minimális darabszámban érkezik. Az előrendeléseket azok sorrendjében teljesítjük, azonban a várható szállítási idő minimum 9-12 hónap. Legutoljára a 2017. augusztus rendelések egy részét tudtuk teljesíteni.

A Pulsar Forward F155 éjjellátó merőben új koncepcióval rendelkezik a digitális éjjellátók között: más távcsövek, spektívek elé is szerelhető egyfajta 1x-es nagyítású előtétként.

Lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Pulsar fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel rendelkezik, így a rögzített álló- és mozgóképeket a beépített wi-fi hálózaton keresztül vagy micro USB kábellel átmásolhatjuk számítógépre vagy valamilyen külső eszközre.

A Pulsar F155-re 940 nm-en üzemelő külső lézeres infravetőt építettek, mely teljes észrevehetetlenséget biztosít a megfigyelő számára: fénye emberi- és állati szem számára teljességgel láthatatlan. A készülék nem csak késő este, hanem éjszaka is használható passzív üzemmódban, az infravető bekapcsolása nélkül. A készülék hatótávolsága (a gyári adatok szerint) 450 m. Remek szigetelése tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is.
 
A többi digitális éjjellátóhoz hasonlóan a belsejében egy LCD kijelzőt találunk, amely 640x480 pixeles felbontásával különösen részletgazdag képet mutat. Az éjjellátó IPS5, illetve IPS10 (nem tartozék) akkumulátorról üzemeltethető, amely micro USB-kábelen keresztül is tölthető.
 
A Pulsar F155 éjjellátó tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható B-Pack (IPS5) akkumulátort, amelynek kapacitása 5 Ah, és maximális üzemmódban 5 órán keresztül biztosít megfelelő tápellátást.

Lőállóságát 6000 J-ig szavatolja a gyártó, így nagyobb kaliberekre is rátehető.
Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 1 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció: Digitális 
Méret: 155 x 95 x 77 mm
Súly: - g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 2 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 450 m
Felbontás: 50 vonal/mm
Látómező: 6.7 °
Látómező: 11.7 m (1000 m-en)
Működési idő: 9 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 940 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 5V (USB) 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.