H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Digisight Ultra N455 éjjellátó céltávcső

Ezt is fontolja meg:
Pulsar/Yukon weaver szerelék
17 900 Ft

Az új Pulsar Digisight Ultra N455 éjjellátó céltávcső digitális technológiájának köszönhetően éjjel és nappali fényviszonyok közepette is hosszútávon használhatók. Közeli és közepesen távoli célok befogására optimálisak. A Pulsar Digisight Ultra N455 éjjellátó céltávcső modell célérzékelési távolsága 500 méter (gyári adat). A fényerős optika 4.5x-es nagyítást ad, ami digitális zoommal 18x-ra növelhető.

Az éjjellátó céltávcső lelke a CMOS típusú HD digitális szenzor 1280×720 pixel felbontással. A képet lényegében egy, a távcsőbe épített 1024x768 AMOLED kijelzőn láthatjuk amely még -25°C-ban sem fagy le, mint a régebbi technológiájú LCD kijelzők, azonkívül képminőségben is messze felülmúlja. A szálkereszt megjelenítése ugyancsak elektronikusan történik. A látómezőben több, típusú szálkereszt típus, illetve alapszínmód jeleníthető meg, de olyan plusz szolgáltatások is megjelennek rajta mint a vízszint kijelzés, vagy a kép a képben funkció, amikor is a célkereszt felett egy a kijelző alig 10%-át kitevő nagyított kép segíti a pontosabb célzást. A használaton kívüli időszakokban beállítható hogy a készülék automatikus kikapcsoljon vagy bekapcsolva maradjon.

A céltávcső betekintési távolsága 50 mm - az egyik legjobb a kategóriájában. Ennek köszönhetően biztonságosan használható még nagy visszarúgású fegyvereken is, ráadásul lőállósága 6000 J ami alkalmassá is teszi nagy kaliberű fegyvereken történő használatra. Az éjjellátó céltávcső felszereléséhez a szereléket külön meg kell vásárolni, az nem része a terméknek!

Közelpont, vízállóság, tápellátás

A legközelebbi, még élesre állítható pont távolsága 5 méter. Közepesen távoli célok befogására optimális, célérzékelési távolsága 500 méter (gyári adat). Természetesen adott a dioptriakorrekció is +/-4 dioptria értékig. A termék vízállósága IPX7 szabvány szerinti, tehát ha elkapja a használóját egy zápor, akkor sem kell félni az eszköz beázásától. Az Pulsar Digisight Ultra N455 éjjellátó céltávcső áramellátásáról 3.7 V 5000 mAh IPS5 Li-Ion akkumulátor gondoskodik, amellyel a készülék akár 6 órán keresztül is használható.

Kiegészítő fényvető, képrögzítés

A  beépített LED-es infravörös fényvető mellett (ennek hullámhossza 900 nm) a  távcső  külső infravetővel is használható, a belső infravetője az állatok, ill. emberek számára láthatatlan tartományban világít. Újdonság, hogy a szenzor által feldolgozott és a távcsőben látott kép egy 16 GB-os belső memóriára rögzíthető, vagy vezeték nélküli (wi-fi) kapcsolat segítségével okostelefonra, vagy táblagépre másolható. A mozgóképek mp4, az állóképek jpg. formátumban kerülnek rögzítésre.

Mobiltelefonos alkalmazással (Stream Vision) és a beépített wi-fi segítségével a Pulsar Digisight Ultra N455 éjjellátó céltávcső által látott kép Android és IOS okostelefonokon, táblagépeken nemcsak megjeleníthető, hanem rögzíthető és azonnal megosztható az interneten. Az alkalmazással módosíthatunk bizonyos beállításokat és az éjjellátó szoftverét is frissíthetjük majd a jövőben. Súlya nem több, mint egy hagyományos nappali céltávcsőé, így kényelmesen használható bármely napszakban. 

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

A termék ára szereléket nem tartalmaz!

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 50 mm
Nagyítás: 4.5 x
Betekintési távolság: 50 mm
Látómező: 6.2×4.7 °
Látómező: 10.9×8.2 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Digitális 
Világítópont: Igen 
Tubus méret: 30 mm 
Súly: 970 g
Hossz: 370 mm
Gáztöltés:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -25°C - +50°C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 900 nm
Típus: LED 
Látótávolság: 500 m
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Pulsar/Yukon weaver szerelék Pulsar/Yukon weaver szerelék
17 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.