Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcső

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az alapvetően éjjeli használatra tervezett, ám nappal is használható Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcső több kiváló tulajdonságot vonultat fel termékkategóriájában.

A fényerős optika 4.5x-es nagyítást ad, ami 1.5x-es digitális zoommal 6.75x-re növelhető - ez pedig már elég tekintélyes nagyítás távolabbi célpontok befogásához.  Az eszköz működését rendkívül tág hőmérsékleti határok között garantálja a gyártó - biztonsággal használhatjuk a -25°C téli fagyban éppúgy, mint az 50°C sivatagi hőségben.  

A 915 nanométeren sugárzó beépített lézeres infravetője mind az emberi, mind az állati szem számára láthatatlanná teszi  a Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcsövet. A finomságok azonban még nem értek véget. A felhasználók 13 féle, előre beprogramozott célkereszt fajtából választhatják ki a nekik leginkább megfelelő alakút. A célkeresztek szárai fekete és fehér színben változtathatók. A célzást a szálkereszt közepén elhelyezkedő világítópont segíti  - ennek színe zöldre vagy vörösre állítható.   

A Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcső 67 milliméteres betekintési távolsága rendkívül kényelmes és biztonságos használatot garantál - ez az egyik legjobb mutató ebben a termékkategóriában. 

A távcsőben látott kép kontrasztossága és fényessége (világossága) állítható - nagy léptékben (gyorsan), majd finomhangolással tovább állítható a pontosan kívánt mértékig. A távcső szenzora által feldolgozott és a távcsőben látott kép rögzíthető is az eszköz digitális kimenetére csatlakoztatott Newton CRV 640 video felvevőegység segítségével.

Az alapvető műveleteket távirányító segítségével is használhatjuk, anélkül, hogy a távcső főbb beállításait ezzel módosítanánk.  A digitális céltávcső 4xAA elemmel működik, ám külső áramforrásról is táplálható - ez különösen a téli hidegben való tartós használatkor rendkívül kedvező, segíti a hosszan tartó, optimális működést.

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

Átmérő: - mm
Nagyítás: 4.5 / 6.5 x
Betekintési távolság: 67 mm
Látómező: 5 / 3.5 °
Látómező: 87.5 / 61.2 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: 13 különböző 
Világítópont: Igen 
Tubus méret:
Súly: 1000 g
Hossz: 340 mm
Gáztöltés:
Garancia:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -25 - +50 C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 915 nm
Típus: lézer 
Látótávolság: 270 m
Felbontás: 55 vonal/mm

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.