Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcső

A termék forgalmazása megszünt!

Az alapvetően éjjeli használatra tervezett, ám nappal is használható Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcső több kiváló tulajdonságot vonultat fel termékkategóriájában.

A fényerős optika 4.5x-es nagyítást ad, ami 1.5x-es digitális zoommal 6.75x-re növelhető - ez pedig már elég tekintélyes nagyítás távolabbi célpontok befogásához.  Az eszköz működését rendkívül tág hőmérsékleti határok között garantálja a gyártó - biztonsággal használhatjuk a -25°C téli fagyban éppúgy, mint az 50°C sivatagi hőségben.  

A 915 nanométeren sugárzó beépített lézeres infravetője mind az emberi, mind az állati szem számára láthatatlanná teszi  a Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcsövet. A finomságok azonban még nem értek véget. A felhasználók 13 féle, előre beprogramozott célkereszt fajtából választhatják ki a nekik leginkább megfelelő alakút. A célkeresztek szárai fekete és fehér színben változtathatók. A célzást a szálkereszt közepén elhelyezkedő világítópont segíti  - ennek színe zöldre vagy vörösre állítható.   

A Pulsar Digisight N770A digitális éjjellátó céltávcső 67 milliméteres betekintési távolsága rendkívül kényelmes és biztonságos használatot garantál - ez az egyik legjobb mutató ebben a termékkategóriában. 

A távcsőben látott kép kontrasztossága és fényessége (világossága) állítható - nagy léptékben (gyorsan), majd finomhangolással tovább állítható a pontosan kívánt mértékig. A távcső szenzora által feldolgozott és a távcsőben látott kép rögzíthető is az eszköz digitális kimenetére csatlakoztatott Newton CRV 640 video felvevőegység segítségével.

Az alapvető műveleteket távirányító segítségével is használhatjuk, anélkül, hogy a távcső főbb beállításait ezzel módosítanánk.  A digitális céltávcső 4xAA elemmel működik, ám külső áramforrásról is táplálható - ez különösen a téli hidegben való tartós használatkor rendkívül kedvező, segíti a hosszan tartó, optimális működést.

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

Átmérő: - mm
Nagyítás: 4.5 / 6.5 x
Betekintési távolság: 67 mm
Látómező: 5 / 3.5 °
Látómező: 87.5 / 61.2 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: 13 különböző 
Világítópont: Igen 
Tubus méret:
Súly: 1000 g
Hossz: 340 mm
Gáztöltés:
Garancia:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -25 - +50 C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 915 nm
Típus: lézer 
Látótávolság: 270 m
Felbontás: 55 vonal/mm

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.