Pulsar Digisight LRF N870 digitális éjjellátó céltávcső

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az alapvetően éjjeli használatra tervezett, ám nappal is használható Pulsar Digisight LRF N870 digitális éjjellátó céltávcső - az LRF N850-es modell "nagy testvére". Kategóriáján belül ez is  több kiváló tulajdonságot vonultat fel, mint például a beépített távolságmérő, valamint lejtős terepen a pontos célzást segítő THD (True Horizontal Distance - Valós Vízszintes Távolság) rendszer is. Amivel még többet tud ez az eszköz, az a 400 méterig megnövelt érzékelési távolság, valamint az emberi és az állati szemnek egyaránt láthatatlan,  915 nanométeren működő lézeres infravető.  

Lézeres infravető, változtatható nagyítás

A fényerős optika 4.5x-ös nagyítást ad, ami 2x-es digitális zoommal 9x-re növelhető - ez pedig már elég tekintélyes nagyítás távolabbi célpontok befogásához.  Az eszköz működését rendkívül tág hőmérsékleti határok között garantálja a gyártó - biztonsággal használhatjuk a -25 Celsius-fokos téli fagyban éppúgy, mint az 50 Celsius-fokos sivatagi hőségben.  

A 915 nanométeren sugárzó, beépített lézeres infravetőjével a Pulsar Digisight LRF N870 digitális éjjellátó céltávcső immár 400 méterig képes detektálni a lehetséges célpontokat. Ráadásul ez a lézerfény láthatatlan mind az emberi, mind az állati "szemeknek".

A finomságok azonban még nem értek véget. A felhasználók 13 fajta, előre beprogramozott célkereszt fajtából választhatják ki a nekik leginkább megfelelő alakút. A célkeresztek szárai fekete és fehér színben változtathatók. A célzást a szálkereszt közepén elhelyezkedő világítópont segíti  - ennek színe zöldre vagy vörösre állítható.   

Távolságmérő, dőlésszög mérő

Két további specialitással is felszerelték ezt az ár-érték arányban remek digitális céltávcsövet. Az egyik a beépített távolságmérő, ami 400 méterig képes mérni egyszeri vagy pásztázó üzemmódban a célpont távolságát, 1 méteres lépésközökben (pontossággal). Ugyancsak beépített elem a lejtős terepen való célzást segítő "dőlésszögmérő" -  a THD (True Horizontal Distance - Valós Vízszintes Távolság) rendszer is. Ha lejtőn vesszük célba a vadat, ez az eszköz figyelembe veszi a célzó személy és a célpont közötti dőlésszöget (emelkedési szöget) is, így növelve a célzás és a találat pontosságát.   

Kényelmes betekintési távolság, nullázás

A Pulsar Digisight LRF 870 digitális éjjellátó céltávcső 67 milliméteres betekintési távolsága rendkívül kényelmes használatot biztosít - ez az egyik legjobb ebben a termékkategóriában. 

A távcsőben látott kép kontrasztossága és fényessége (világossága) állítható - nagy léptékben (gyorsan), majd finomhangolással tovább, a pontosan kívánt mértékig. A távcső szenzora által feldolgozott és a távcsőben látott kép rögzíthető is az eszköz digitális kimenetére csatlakoztatott Newton CRV 640 video-felvevőegység segítségével.

A céltávcső háromféle nullázást képes tárolni és előhívni memóriájából újbóli bekapcsoláskor, ezért háromféle fegyverhez állítható be. A készülék memóriája megjegyzi a beállított szálkeresztet és az adott nullázási értéket.

Az alapvető műveleteket távirányító segítségével is használhatjuk, anélkül, hogy a távcső főbb beállításait ezzel módosítanánk.  A digitális céltávcső 4xAA elemmel működik, ám külső áramforrásról is táplálható - ez különösen a téli hidegben való tartós használatkor rendkívül kedvező opciót kínálhat az optimális működésre.

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

Átmérő: - mm
Nagyítás: 4.5 / 9 x
Betekintési távolság: 67 mm
Látómező: 5 / 2.4 °
Látómező: 87.5 / 42 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: 13 típus  
Világítópont: Igen 
Tubus méret:
Súly: 1000 g
Hossz: 340 mm
Gáztöltés:
Garancia:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -25 - +50 C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 915 nm
Típus: lézer 
Látótávolság: 400 m
Felbontás: 55 vonal/mm

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.