Pulsar Digisight LRF N850 digitális éjjellátó céltávcső

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az alapvetően éjjeli használatra tervezett, ám nappal is használható Pulsar Digisight LRF N850 digitális éjjellátó céltávcső több kiváló tulajdonságot vonultat fel termékkategóriájában. Különlegességei közt említendő a beépített távolságmérő, valamint lejtős terepen a pontos célzást segítő THD (True Horizontal Distance - Valós Vízszintes Távolság) rendszer is.

Lézeres infravető, változtatható nagyítás

A fényerős optika 4.5x-ös nagyítást ad, ami 2x-es digitális zoommal 9x-re növelhető - ez pedig már elég tekintélyes nagyítás távolabbi célpontok befogásához.  Az eszköz működését rendkívül tág hőmérsékleti határok között garantálja a gyártó - biztonsággal használhatjuk a -25°C téli fagyban éppúgy, mint az 50°C sivatagi hőségben.  

A 780 nanométeren sugárzó, beépített lézeres infravetőjével a Pulsar Digisight LRF N850 digitális éjjellátó céltávcső 300 méterig képes detektálni a lehetséges célpontokat. A finomságok azonban még nem értek véget.  A felhasználók 13 fajta,  előre beprogramozott szálkereszt típusból választhatják ki a nekik leginkább megfelelőt. A célkeresztek szárai fekete és fehér színben változtathatók. A célzást a szálkereszt közepén elhelyezkedő világítópont segíti  - ennek színe zöldre vagy vörösre állítható.   

Távolságmérő, dőlésszög mérő

Két további specialitással is felszerelték ezt az ár-érték arányban remek digitális céltávcsövet. Az egyik a beépített távolságmérő, ami 400 méterig képes mérni egyszeri vagy pásztázó üzemmódban a célpont távolságát, 1 méteres lépésközökben (pontossággal). Ugyancsak beépített elem a lejtős terepen való célzást segítő "dőlésszögmérő" -  a THD (True Horizontal Distance - Valós Vízszintes Távolság) rendszer is. Ha lejtőn vesszük célba a vadat, ez az eszköz figyelembe veszi a célzó személy és a célpont közötti dőlésszöget (emelkedési szöget) is, így növelve a célzás és a találat pontosságát.   

Kényelmes betekintési távolság, nullázás

A Pulsar Digisight LRF 850 digitális éjjellátó céltávcső 67 milliméteres betekintési távolsága rendkívül kényelmes használatot biztosít - ez az egyik legjobb ebben a termékkategóriában. 

A távcsőben látott kép kontrasztossága és fényessége (világossága) állítható - nagy léptékben (gyorsan), majd finomhangolással tovább, a pontosan kívánt mértékig. A távcső szenzora által feldolgozott és a távcsőben látott kép rögzíthető is az eszköz digitális kimenetére csatlakoztatott Newton CRV 640 video-felvevőegység segítségével.

A céltávcső háromféle nullázást képes tárolni és előhívni memóriájából újbóli bekapcsoláskor, ezért háromféle fegyverhez állítható be. A készülék memóriája megjegyzi a beállított szálkeresztet és az adott nullázási értéket.

Az alapvető műveleteket távirányító segítségével is használhatjuk, anélkül, hogy a távcső főbb beállításait ezzel módosítanánk.  A digitális céltávcső 4xAA elemmel működik, ám külső áramforrásról is táplálható - ez különösen a téli hidegben való tartós használatkor rendkívül kedvező opciót kínálhat az optimális működésre.

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

Átmérő: - mm
Nagyítás: 4.5 / 9 x
Betekintési távolság: 67 mm
Látómező: 5 / 2.4 °
Látómező: 87.5 / 42 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: 13 típus  
Világítópont: Igen 
Tubus méret:
Súly: 1000 g
Hossz: 340 mm
Gáztöltés:
Garancia:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -25 - +50 C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 780 nm
Típus: lézer 
Látótávolság: 300 m
Felbontás: 55 vonal/mm

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.