Pulsar Digiforce 860VS éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Pulsar Digiforce 860VS az egyik legmodernebb digitális éjjellátó a piacon.

Még távolabbra és még tisztábban
A 1. generációs változatokhoz képest továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően képélességben és -fényességben a második generációs készülékekkel is felveszi a versenyt. Mit jelent ez a gyakorlatban? Még távolabbra és még tisztábban elláthat a Pulsar Digiforce 860VS segítségével: hatótávolsága akár a 300 m-t is elérheti. A készülék akkor sem hagyja cserben, ha teljesen sötét van: beépített 810 nm-en üzemelő lézeres infravetője bevilágítja a célpontot.

Továbbfejlesztett optikai, elektronikai és mechanikai felépítés

Pulsar Digiforce 860VS digitális éjjellátó nagy fényerejű, kiváló minőségű üveganyagból készült, 50 mm-es objektívje alapozza meg a részletgazdag, 50 vonal/mm-es felbontást adó képet. A 6.5x-ös optikai nagyítás szinte kézzelfogható közelségbe hozza a célpontot. A rendkívül jó felbontás kristálytiszta képet ad, hogy még nagyobb biztonsággal bírálja el a vadat, azonosítsa be az egyéb célpontokat.

Pulsar Digiforce 860VS digitális éjjellátó üvegszálas erősítésű, kézreálló burkolata egy 640x480 képpont felbontású LCD kijelzőt rejt (ezen szemléljük az éjjellátó alkotta képet), melynek fényereje állítható, valamint mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőinek apróbb hibáitól. A készülék "másik vége" (okulár oldali kialakítása) is magas színvonalú: komplex felépítésű okulárja kimagaslóan kontrasztos, éles, torzításmentes képet ad.

Energiaellátás és az extrák

A készülék 4 db 1.5V-os ceruzaelemről/akkumulátorról üzemeltethető. Az energiát különösen takarékosan használja fel - egy garnitúra elemmel/akkumulátorral 9-12 órán át üzemel. Mindezeken túl rendelkezik videokimenettel, melyen át valamilyen külső eszközre (TV, videokamera, stb.) tudja továbbítani az éjjellátóban látott történéseket.

Talán nem mellékes szempont az sem, hogy a termék nappali fényviszonyok között is használható - a 6.5x-es nagyítása révén akár opcionális nappali távcsőként is szolgálhat rövid távú megfigyelésekhez vadászok, vadőrök, őrzés-védelemmel foglalkozó szakemberek számára (a nappali célokra tervezett távcsöveket azonban tartós használat esetén nem helyettesíti nappali fényviszonyok között).

Kiemelten ajánljuk

Varta Industrial AA (ceruza) elem csomag (4 db) Varta Industrial AA (ceruza) elem csomag (4 db)

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 6.5 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció: Digitális 
Méret: 176 x 83 x 62 mm
Súly: 400 g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 2 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 275 m
Felbontás: 50 vonal/mm
Látómező: 4.6 °
Látómező: - m (1000 m-en)
Működési idő: 9-12 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 810 nm
Típus: lézer 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 4 x AA 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29