Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Digiforce 860RT éjjellátó

A termék forgalmazása megszűnt!

Pulsar Digiforce 860RT soha nem látott újításokkal lepi meg az éjjellátók iránt érdeklődőket. Ez az első olyan digitális éjjellátó eszköz, amely lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Pulsar fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 8 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.  

Még távolabbra és még tisztábban

A 1. generációs változatokhoz képest továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően képélességben és -fényességben a második generációs készülékekkel is felveszi a versenyt. Mit jelent ez a gyakorlatban? Még távolabbra és még tisztábban elláthat a Pulsar Digiforce 860RT segítségével: hatótávolsága eléri a 250 m-t. A készülék akkor sem hagyja cserben, ha teljesen sötét van: beépített 810 nm-en üzemelő led-es infravetője bevilágítja a célpontot.

Továbbfejlesztett optikai, elektronikai és mechanikai felépítés

Az új Pulsar Digiforce 860RT digitális éjjellátó nagy fényerejű, kiváló minőségű üveganyagból készült, 50 mm-es objektívje alapozza meg a részletgazdag, 50 vonal/mm-es felbontást adó képet. A 6.5x-ös optikai nagyítás szinte kézzelfogható közelségbe hozza a célpontot. A rendkívül jó felbontás kristálytiszta képet ad, hogy még nagyobb biztonsággal bírálja el a vadat, azonosítsa be az egyéb célpontokat.

Pulsar Digiforce 860RT digitális éjjellátó üvegszálas erősítésű, kézreálló burkolata egy 640x480 képpont felbontású LCD kijelzőt rejt (ezen szemléljük az éjjellátó alkotta képet), melynek fényereje állítható, valamint mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőinek apróbb hibáitól. A készülék "másik vége" (okulár oldali kialakítása) is magas színvonalú: komplex felépítésű okulárja kimagaslóan kontrasztos, éles, torzításmentes képet ad.

Energiaellátás és az extrák

A készülék 4 db 1.5V-os ceruzaelemről/akkumulátorról üzemeltethető. Az energiát különösen takarékosan használja fel - egy garnitúra elemmel/akkumulátorral 4.5-6 órán át üzemel. Mindezeken túl rendelkezik videokimenettel, melyen át valamilyen külső eszközre (TV, videokamera, stb.) tudja továbbítani az éjjellátóban látott történéseket. De akár a wi-fi hálózaton keresztül is átmásolhatjuk a fájlokat, vagy USB csatlakozón keresztül egyszerűn számítógépre csatlakoztatható.

Talán nem mellékes szempont az sem, hogy a termék nappali fényviszonyok között is használható - a 2x-es digitális zoom segítségével 13x-os nagyítással akár opcionális nappali távcsőként is szolgálhat rövid távú megfigyelésekhez vadászok, vadőrök, őrzés-védelemmel foglalkozó szakemberek számára (a nappali célokra tervezett távcsöveket azonban tartós használat esetén nem helyettesíti nappali fényviszonyok között).

Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 6.5-13 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció: Digitális 
Méret: - mm
Súly: - g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 3 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 250 m
Felbontás: 50 vonal/mm
Látómező: 4.6-8 °
Látómező: - m (1000 m-en)
Működési idő: 4.5-6 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 810 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 4AA 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.