Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Digex N455 éjjellátó céltávcső

Pulsar Digex N455 éjjellátó céltávcső
2 év garancia
470 000 Ft
Érdeklődjön

Az új Pulsar Digex N455 éjjellátó céltávcső a klasszikus céltávcsövek formavilágát és könnyű tubusgyűrűs rögzíthetőségét ötvözik a modern éjjellátó céltávcsövek tulajdonságaival. A digitális technológiájának köszönhetően éjjel és nappali fényviszonyok közepette is hosszútávon használhatók. Közeli és közepesen távoli célok befogására optimálisak. A Pulsar Digex N455 éjjellátó céltávcső modell célérzékelési távolsága 500 méter (gyári adat). A fényerős optika 4x-es nagyítást ad, ami digitális zoommal 16x-ra növelhető.

Az éjjellátó céltávcső lelke a CMOS típusú HD digitális szenzor 1280×720 pixel felbontással. A képet lényegében egy, a távcsőbe épített 1024x768 AMOLED kijelzőn láthatjuk amely még -25°C-ban sem fagy le, mint a régebbi technológiájú LCD kijelzők, azonkívül képminőségben is messze felülmúlja. A szálkereszt megjelenítése ugyancsak elektronikusan történik. A látómezőben tíz féle szálkereszt típus, illetve nyolc alapszínmód jeleníthető meg, de olyan plusz szolgáltatások is megjelennek rajta mint a vízszint kijelzés, vagy a kép a képben funkció, amikor is a célkereszt felett egy a kijelző alig 10%-át kitevő nagyított kép segíti a pontosabb célzást. A használaton kívüli időszakokban beállítható hogy a készülék automatikus kikapcsoljon vagy bekapcsolva maradjon.

A céltávcső betekintési távolsága 50 mm - az egyik legjobb a kategóriájában. Ennek köszönhetően biztonságosan használható még nagy visszarúgású fegyvereken is, ráadásul lőállósága 6000 J ami alkalmassá is teszi nagy kaliberű fegyvereken történő használatra. Az éjjellátó céltávcső felszereléséhez a szereléket külön meg kell vásárolni, az nem része a terméknek!

Közelpont, vízállóság, tápellátás

A legközelebbi, még élesre állítható pont távolsága 5 méter. Közepesen távoli célok befogására optimális, célérzékelési távolsága 500 méter (gyári adat). Természetesen adott a dioptriakorrekció is +/-4 dioptria értékig. A termék vízállósága IPX7 szabvány szerinti, tehát ha elkapja a használóját egy zápor, akkor sem kell félni az eszköz beázásától. Az Pulsar Digex N455 éjjellátó céltávcső áramellátásáról APS2/APS3 Li-Ion akkumulátor gondoskodik, de beépített akkumulátorral is rendelkezik.

Kiegészítő fényvető, képrögzítés

A  beépített LED-es infravörös fényvető 255 mW teljesítményű 940 nm hullámhosszú így az állatok, ill. emberek számára láthatatlan tartományban világí. Újdonság, hogy a szenzor által feldolgozott és a távcsőben látott kép egy 16 GB-os belső memóriára rögzíthető, vagy vezeték nélküli (wi-fi) kapcsolat segítségével okostelefonra, vagy táblagépre másolható. A mozgóképek mp4, az állóképek jpg. formátumban kerülnek rögzítésre.

Mobiltelefonos alkalmazással (Stream Vision) és a beépített wi-fi segítségével a Pulsar Digex N455 éjjellátó céltávcső által látott kép Android és IOS okostelefonokon, táblagépeken nemcsak megjeleníthető, hanem rögzíthető és azonnal megosztható az interneten. Az alkalmazással módosíthatunk bizonyos beállításokat és az éjjellátó szoftverét is frissíthetjük majd a jövőben. Súlya nem több, mint egy hagyományos nappali céltávcsőé, így kényelmesen használható bármely napszakban. 

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

A csomag részét képezi egy USB-s hálózati töltő, kábel, kettő APS2 akkumulátor (külön akkumulátor kell a lecsatolható infravetőhöz).

A termék ára szereléket nem tartalmaz!

Átmérő: 50 mm
Nagyítás: 4.5 x
Betekintési távolság: 50 mm
Látómező: 6.2×4.7 °
Látómező: 10.9×8.2 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Digitális 
Világítópont: Igen 
Tubus méret: 30 mm 
Súly: 970 g
Hossz: 370 mm
Gáztöltés:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -25°C - +50°C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 900 nm
Típus: LED 
Látótávolság: 500 m
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.