Pulsar Core FXD50 hőkamera és céltávcső előtét

A termék forgalmazása megszünt!

A Pulsar Core FXD50 egy kisméretű, kompakt, többfunkciós hőkamera. Önmagában hőkameraként is használható, de az okulár eltávolításával másodpercek alatt átalakítható hőkamerás céltávcső előtétté.

Objektívje 2.8x-os induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető, illetve 42, 50, 56 mm-es, vagy ezeket megközelítő átmérőjű frontlencsével rendelkező céltávcsövek elé is szerelhető egyfajta 1x-es nagyítású előtétként. Az okulár eltávolításával bajonettzáras adapter is csatlakoztatható a készülékhez. Az adapter csatlakoztatását követően a Pulsar DN55 és DFA75 készülékeknél alkalmazott bilincses megoldású távcsőadapter segítségével rögzíthető a nappali távcső frontlencse tubusára. A céltávcső-adapter nem tartozék, ezt a használni kívánt nappali céltávcső frontlencse-átmérőjének megfelelően kell kiválasztani.

A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384x288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 640x480pixel felbontású OLED kijelzőt épített. Az OLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás.

A képfrissítés frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára, még a gyorsan mozgó megfigyelt objektumok esetén is (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Képe zöldes árnyalatú, ami a hagyományos analóg éjjellátókhoz hasonlóan nem fárasztja és vakítja el a felhasználó szemét még hosszabb használat során sem.

Lövésállósága 6000J, így nagy kaliberű lőfegyverekre is felszerelhető.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Típus:
Nagyítás: 384 x 288 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció: OLED 
Méret: 640 x 480 mm
Súly: 1 g
Váz anyaga:
Garancia: 11,20 x 8 
Hordtáska: 1200 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: - m
Felbontás: Nem vonal/mm
Látómező: 190 x 65 x 60 °
Látómező: 400 m (1000 m-en)
Működési idő: - óra
Közelfókusz: - m
Infravető
Hullámhossz: - nm
Típus:
Teljesítmény: - mW
Áramellátás:

Kiemelten ajánljuk

Pulsar Core / DN / DFA objektív-adapter
21 900 Ft
Kosárba

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.