H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Axion 2 LRF XG35 hőkamera

Pulsar Axion 2 LRF XG35 hőkamera
Videó/fotó készítés, WiFi-s vezérlés okostelefonon keresztül, távolságmérés
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 140 000 Ft
11400 pont
Beszerzés alatt

A Pulsar Axion 2 LRF XG35 a Pulsar legújabb kompakt méretű de nagy tudású és nem utolsó sorban kedvező árú kézi hőkamerája. Hatalmas 1750 méteres detektálási távolságával hasznos társa a vadászoknak, rendvédelmi, őrző-védő feladatokat ellátó szervezetek tagjainak, de természetesen a civil szférában is számtalan feladatra használható. A Pulsar Axion 2 LRF XG35  a hasonló nevű Axion 2 XQ35-től külsőre alig, belső tulajdonságaiban viszont jelentősen eltér: Majdnem kétszer akkora érzékelőjével, sokkal nagyobb detektálási távolságával, kisebb pixelméretével, valamint megnövelt felbontású kijelzőjével részletgazdagabb leképezést biztosít olcsóbb társánál.

A Pulsar Axion 2 LRF XG35 testvérmodelljétől a Pulsar Axion 2 XG35-től nevében csak három betűvel, a "LRF" kiegészítésben tér el, ami az 1000 méterig terjedő lézeres  távolságmérést mint plusz szolgáltatást takarja..  

A hőkamera európai gyártású Linred érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása, 640 x 480 pixel, .a hőkamera AMOLED kijelzője 1024 x 768 pixel felbontásával nagyobb észlelési távolságra képes és apróbb részleteket képes megmutatni. Az AMOLED technológia előnye hogy az LCD-nél jóval alacsonyabb hőmérsékleten sem sötétül el,  -25°C és +40°C között kiválóan használható az LCD kijelzőknél lényegesen szebb, természetes hatással. A képfrissítés frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára, még a gyorsan mozgó megfigyelt objektumok esetén is (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Időjárásálló IPX7-es védettségű váza tartósan védi a kifinomult elektronikát.

4900 mAh- akkumulátora (APS5) a használat módjától függően akár 7 órán keresztül is képes működtetni a hőkamerát, de külső 5V-os (USB-C) áramforrásról is használható. Alap 2.5 x nagyítása digitálisan 20 x-ra növelhető és még mindig fontos részletek láthatóak a kijelzőn. A Pulsar Axion 2 XG35 .jpg kép és .mp4 videó felvételt képes készíteni, utóbbi esetben állapotjelző led villogó fénye is informál a felvételkészítés tényéről. Abban az esetben, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 10%-alá csökken, az állapotjelző zöld fénye pirosra vált.  

A Pulsar Axion 2 LRF XG35 kézi cserkelő hőkamera kézreálló, csúszásmentes burkolatával jó fogást biztosít amelyet a kézi rögzítő pánt tovább fokoz. Nem csak kézből használható, hanem fotóállványra is felrögzíthető a tartozék fotóállvány L-adapter segítségével. Ez a funkció azért is hasznos, mert a hőkamera képes WiFi-n keresztül kommunikálni okostelefonunkkal. Nem csak az eszköz által közvetített élőképpel kényezteti el gazdáját, hanem egyben a távvezérlésére is lehetőséget biztosít. 

A csomagban a készüléken és szövettokján kívül fali töltőt, USB-C kábelt, fotóállvány L-adaptert, valamint a tartozék APS-5 akkumulátort találjuk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 640 x 480 pixel
Hőfelbontás (NETD): 40 mK
Pixelméret: 12 µ
Nagyítás (alap): 2.5 x
Nagyítás (digitális): 2.5 - 20 x
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Érzékelési távolság: 1750 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Látómező (horizontális x vertikális): 12.5 x 9.4 °
Működés időtartama: 7 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen 
Méretek: 152 x 50 x 74 mm
Súly: 300 g
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Pulsar APS5 akkumulátor Pulsar APS5 akkumulátor
17 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.