H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pard gyors rögzítésű céltávcső adapter

03390 • Pard gyors rögzítésű céltávcső adapter (Pard NV007-A / V)
38-46 mm közötti átmérőjű okulárhoz
 5
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
19 900 Ft
199 pont
✔  Készleten

A Pard gyors rögzítésű céltávcső adapter a Pard NV007-A céltávcsőre vagy a NV007-S illesztéséhez használható, a két készülék típus bajonettje eltér. Az adapter az távcső okulár oldalán biztosít csatlakozást az éjjellátó és a fegyvertávcső között. A szorítógyűrűs megoldásnak köszönhetően rendkívül gyors fel, illetve leszerelést biztosít a rendszer bármely a szemlencse irányából mérve 38-46 mm átmérő közötti céltávcsővel. A termék három fő részből áll: -egy gyűrűből melynek egyik fele a Pard készülékhez csatlakozik, a másik része pedig menetes csatlakozással egy keskenyebb szorítógyűrűhöz kapcsolódik, a harmadik elem pedig a két előbbi gyűrű közé kerülő fehér műanyag gyűrű, amelyből három méret közül választhatjuk ki a céltávcsőhöz illőt.

A felszereléskor a keskeny menetes fém gyűrűt kell először a szemlencse felől ráhúzni a céltávcsőre, ezt követi a fehér műanyag gyűrű a kúpos részével a szemlencse felé tájolva, majd a Pard bajonettes-menetes gyűrűt kell a keskeny gyűrűvel összetekerni amíg kellően szilárdan nem rögzül a céltávcsőre. Ezt követően csatlakoztatható az éjjellátó.

A termékképen látható az adapter összeszerelve egy céltávcsővel (nem tartozék), illetve még felszerelés közben, legalul pedig a termék részei láthatók a két fémgyűrű között a három különböző méretű fehér műanyag gyűrűvel.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.