Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Öt kontinens csillagai

A termék forgalmazása megszűnt!

Az Öt kontinens csillagai c. könyv egyfajta Föld körüli utazásra invitál: szerzője, Ladányi Tamás nemzetközileg elismert asztrofotós, kamerájával a világ számos szegletében megfordult; felvételein Földünk öt kontinensének nappalról ismerős arca egy csillagokat, égitesteket is magában foglaló perspektívából látható.

A művészi kompozíciókban megjelenő asztrofotók között megtalálunk látványos, Veszprémből megörökített bolygó együttállást, a holdfényes Himalája vonulatát, majd a déli félteke Tejútjában is gyönyörködhetünk. Az "egy kép, egy sztori" analógiára épülő műben a fotókhoz egy élményszerű, de csillagászati és földrajzi szempontból is tudományos alaposságú történet társul. A könyv a fotográfia iránt érdeklődők számára is érdekes olvasmány: részletesen ismerteti az egyes képeknél alkalmazott modern fototechnikát.

Az Öt kontinens csillagai c. könyvet Farkas Bertalan - az első magyar űrhajós - minden korosztálynak ajánlja, akik a látványos képek mellett űrjárművekről és égi jelenségekről szóló történetekre is kíváncsiak.

Keménytáblás borítóval, 96 oldalon igazán látványos ajándék!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.