H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Opticron Verano BGA VHD 10x42 binokulár

Opticron Verano BGA VHD 10x42 binokulár
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 30 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
189 900 Ft
2-4 héten belül

Az Opticron Verano BGA VHD 10x42 binokulár 100%-ban Japánban gyártott professzionális távcső. Hatalmas látómezőjével, tökéletes képminőségével bátran ajánlható utazáshoz, szafarihoz, sportoláshoz, természetjáráshoz, cserkeléshez. Csupán 652 g tömegével akár a világ végére is elvihető. Nagyon közeli, 1.3 méteres közelpontja a természet apró lényeit, például rovarokat épp úgy megfigyelhetővé teszi, mint ahogyan a félénk és nehezen megközelíthető állatait is.

A megújult, komplex felépítésű okulár tágas látómezőt garantál különösen alacsony széltorzítás mellett. Azt gondolhatnánk, hogy minden 10x42-es  binokulár azonos fénygyűjtő képességgel rendelkezik, azonban mégis jelentős különbségek lehetnek a különböző gyártók hasonlónak tűnőrendszerei között. Az Opticron Verano BGA VHD 10x42 binokulárban található optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk, ezen túlmenően a tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmák természetesen "PC" fáziskontraszt bevonattal valamint az Opticron egyedi Oasis bevonatával is ellátottak a ragyogóan élénk színek érdekében. A látcső látómezeje 1000 m-en 109 m ami hatalmas látómezőt garantál.

A  két szem különbségét kompenzáló dioptria korrekció tartománya 6 dioptria melynek állítási helye a jobb oldalon található.  Az Opticron Verano BGA VHD 10x42 binokulár pupillatávolsága 18 mm, amely szemüvegesek számára is teljesen megfelelő - a kényelmes betekintési távolságot három állású szemkupakkal állíthatjuk be. A binokulár nitrogéntöltéssel rendelkezik, ami megakadályozza a belső részek párásodását és természetesen vízálló.

Az Opticron Verano BGA VHD 10x42  távcsövek házának anyaga könnyű alumínium ötvözet és polikarbonát mely egyedi, ergonomikus gumiborítást kapott a kényelmes használat érdekében. 30 év garancia pedig egyértelműen a versenytársak elé helyezi. Miért venne kínait, ha ugyanannyiért eredeti Japán terméket is kaphat?!

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 42 mm
Súly: 652 g
Méret (MxSz): 140x134 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully Multicoated 
Fázisbevonat: Igen 
Látómező: 6.2 °
Látómező: 109 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.3 m
Betekintési távolság: 18 mm
Szemtávolság: 56 - 77 mm
Kilépő pupilla: 4.2 mm
Relatív fényesség index: 18 
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő
2 900 Ft
L-adapter Opticron (keskeny) L-adapter Opticron (keskeny)
4 500 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
5 300 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.