Opticron Trailfinder T4 8x56 binokulár

A termék forgalmazása megszünt!

Túl nagynak vagy kényelmetlennek találja a hagyományos vadásztávcsövek méretét? Az Opticron Trailfinder T4 8x56 vadásztávcső ideális választás ha a teljesítmény mellett az ár is lényeges.  

Az Opticron Trailfinder T4 8x-os nagyításával és 56 mm-es átmérőjével optimális választás fiatalabb vadászok, mezőőrök számára akik éjszakai megfigyelésre keresnek távcsövet. Kimagaslóan jó bevonatának köszönhető igen "fényerős" műszer, strapabíró, nitrogéntöltéssel ellátott belseje pedig hosszan tartó használatot garantál. A tetőél-prizmákra gőzölt bevonatok ragyogó színeket garantálnak.  

105 m-es látómezeje valamint 23 mm-es pupillatávolsága igen kényelmes használatot tesz lehetővé. Az Opticron Trailfinder T4 8x56 alapcsomagjának részei a hordtáska illetve a lencsevédő sapkák valamint kényelmes nyakpánt. 5 év jótállás hosszan tartó, probléma-mentes használatot ígér.

Nem ragozzuk tovább: az Opticron Trailfinder T4 8x56 ideális távcső a kimagasló ár / teljesítmény arányt és a költséghatékony választást előnyben részesítő vásárlók számára! 

Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 1130 g
Méret (MxSz): 195 x 181 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC + Phase Coating 
Látómező: 6 °
Látómező: 105 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3 m
Betekintési távolság: 23 mm
Szemtávolság: 60 - 77 mm
Kilépő pupilla: 7 mm
Relatív fényesség index: 49 
Szürkületi érték: 21 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.