Opticron Natura BGA 10x42 ED binokulár

Opticron Natura BGA 10x42 ED binokulár
Oasis C bevonattal
30 év garancia
119 900 Ft
Érdeklődjön
Kosárba 
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Ön is perfekcionista? Jó hírünk van az Opticron Natura BGA 10x42 ED binokulár tökéletes megoldást kínál ha a kiváló képminőség, teljesítmény és ergonómia no meg a hordozhatóság is fontos szempont távcső választása estén. Bátran ajánlható utazáshoz, szafarihoz, sportoláshoz, természetjáráshoz, cserkeléshez. Csupán 648 g tömegével akár a világ végére is elvihető. 2.5 méteres közelpontja a természet apró lényeit épp úgy megfigyelhetővé teszi, mint ahogyan a félénk és nehezen megközelíthető állatait is. Van még egy jó hírünk: a termék Japánban készült.

A megújult, komplex felépítésű okulár tágas látómezőt garantál különösen alacsony széltorzítás mellett. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk, ezen túlmenően a tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmák természetesen fázisbevonattal valamint az Opticron egyedi Oasis-C bevonatával is ellátottak a ragyogóan élénk színek érdekében. A látcső látómezeje 1000 m-en 105 m ami igen nagy látómezőt garantál.

A könnyű kezelhetőségért a két szem különbségét kompenzáló dioptria korrekciót ennél a modellnél az élesség állító tekerőgombra tervezték. Az Opticron Natura BGA 10x42 ED pupillatávolsága 20 mm, mely szemüvegesek számára is teljesen megfelelő - a kényelmes betekintési távolságot három állású szemkupakkal állíthatjuk be. A binokulár nitrogéntöltéssel rendelkezik, ami megakadályozza a belső részek párásodását és természetesen vízálló.

Az Opticron Natura BGA 10x42 ED távcsövek házának anyaga könnyű alumínium ötvözet és polikarbonát  mely egyedi, ergonomikus gumiborítást kapott a kényelmes használat érdekében. 30 év garancia pedig egyértelműen a versenytársak elé helyezi. Miért venne kínait, ha ugyanannyiért eredeti Japán terméket is kaphat?!

Kiemelten ajánljuk

Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő
1 900 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
3 900 Ft
L-adapter Opticron (keskeny) L-adapter Opticron (keskeny)
3 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 42 mm
Súly: 670 g
Méret (MxSz): 142x129 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC + Phase Coating 
Látómező: 6 °
Látómező: 105 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 2.5 m
Betekintési távolság: 20 mm
Szemtávolság: 56 - 76 mm
Kilépő pupilla: 4.2 mm
Relatív fényesség index: 18 
Szürkületi érték: 20.5 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.