H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Opticron MM4 77 GA ED spektiv

Opticron MM4 77 GA ED spektív (45°-os betekintéssel)
Vízhatlan, kompakt, cserélhető okuláros, kétsebességes fókuszírozóval, apokromatikus optikával
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 30 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
299 900 Ft
Készleten
Opticron MM4 77 GA ED spektív (egyenes betekintéssel)
Vízhatlan, kompakt, cserélhető okuláros, kétsebességes fókuszírozóval, apokromatikus optikával
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 30 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
299 900 Ft
1-2 héten belül
Ezt is fontolja meg:
Opticron HDF T zoom okulár
94 900 Ft

Az Opticron MM4 77 GA ED spektív a gyár új generációs eszközeinél a minél kisebb méretre, fényesebb, ragyogóbb és élesebb képalkotásra tették a legnagyobb hangsúlyt, megtartva a tradicionálisan megbízható igényes kivitelt. A kisebb MM4 60 GA ED típushoz képest mintegy 65%-al nagyobb felülete még világosabb képet biztosít amire nagyobb nagyításokon, illetve kedvezőtlenebb fényviszonyok között lehet szükség. Az Opticron MM4 77 GA ED egyenes és 45 -os változata ideális választás választás sportlövészeknek, íjászoknak a céltárgy megtekintésére vagy egyszerűen az erkélyről a környező panorámát, madárvilágot vizsgálni.

A távcső - mint a legtöbb felsőbb kategóriás gyártmány - nem rendelkezik tartozék zoom okulárral, hogy a felhasználó a saját igényeihez leginkább illő okulár típussal vehesse birtokba. A gyártó az Opticron HR3, HDF, SDL okulárokat javasolja, így akár zoom akár fix nagyítás is elérhetővé válik általuk. Ahol a binokulárok nagyítástartománya véget ér, ott jön el az Opticron spektívek ideje. Állványra helyezve a teljes nagyítástartományban hosszasan és kényelmesen végezhető megfigyelés a segítségével. A kiváló minőségű, többrétegű FMC bevonatainak köszönhetően fényhasznosításban a távcső képe kontrasztosabb, világosabb, és nagyobb színhűséget mutat mint az olcsóbb eszközök, apokromatikus lencserendszere magas minőségű színihiba (kromatikus aberráció) mentes leképezést biztosít.

Az Opticron MM4 77 GA ED spektív vízhatlan, így nem kell tartanunk a tubus belsejébe szivárgó párától. 45 fokos betekintésű változatát vízszintes vagy felfele történő megfigyelésre is egyaránt javasoljuk, egyenes betekintésű változata például sportlövészek és vadászok kedvencei. Rövid (5.5 m) közelpontjának köszönhetően kisebb távolságú megfigyeléseket is lehetővé tesz számunkra, ami az apró, félénk élőlények megfigyelésekor és a madarászoknak hasznos igazán.

Használati kényelmét növeli, hogy a tubus az állványgyűrűjében 360 fokban elforgatható és 45 fokonként pozicionálható hossztengelye körül. Külön figyelmet érdemel a nagyon precíz élességállítást lehetővé tevő kétsebességes (9:1) mikrofókuszos fókuszírozó. Opcionálisan fotóadapter is rendelhető hozzá, így tükörreflexes fényképezőgéppel is lehetőség nyílik fotózásra. A termék megbízható minőségét a Japán gyártás garantálja.

Az általános megfigyeléshez ajánlott okulárok:

HR3 20x - 60x
SDL 18x - 54x
HDF T 18x - 54x

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 77 mm
Objektív típusa: Apokromatikus 
Nagyítás: Választott okulártól függ x
Látómező: Választott okulártól függ °
Látómező: Választott okulártól függ m (1000 m-en)
Közelfókusz: 5.5 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1259 / 1248 g
Hossz: 320 / 315 mm
Hordtáska: Nem 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.