Opticron IS 60 R spektiv

A termék forgalmazása megszünt!

Az Opticron IS 60R spektív ideális választás amennyiben olyan eszközt keres, mely a binokulároknál nagyobb nagyítástartományban mutatja meg a természet szépségei, ám egyúttal könnyű és kompakt kivitelezésű. Jó választás sportlövészeknek, íjászoknak a céltárgy megtekintésére vagy egyszerűen az erkélyről a környező panorámát, madárvilágot vizsgálni.

Az Opticron IS 60R spektív üvegből készült objektíve, 4 tagból áll, minden üveg-levegő felülete többrétegű tükröződéscsökkentő bevonattal rendelkezik így kontrasztosabb, élesebb képével magasabb képminőséget nyújt más hasonló átmérőjű spektívekhez képest.

A távcsővel az alaptartozék zoom okulár segítségével a binokulároknál lényegesen nagyobb, 18x-54x közötti nagyítás érhető el, de további okulárok vásárlásával más nagyítástartomány is elérhetővé válik. A kiváló minőségű, többrétegű bevonatainak köszönhetően fényhasznosításban a távcső képe kontrasztosabb, világosabb, és nagyobb színhűséget mutat mint az olcsóbb eszközök. Az Opticron IS 60R spektív belseje nitrogénnel töltött ennek köszönhetően vízhatlan, így nem kell tartanunk a tubus belsejébe szivárgó párától. 45 fokos betekintésű változatát vízszintes vagy felfele történő megfigyelésre is egyaránt javasoljuk, egyenes betekintésű változata például sportlövészek és vadászok kedvencei. Rövid (7 m) közelfókuszának köszönhetően kisebb távolságú megfigyeléseket is lehetővé tesz számunkra, ami a madarászoknak hasznos igazán.

Használati kényelmét növeli, hogy a tubus az állványgyűrűjében 360 fokban elforgatható  és 45 fokonként pozicionálható hossztengelye körül. Az Opticron IS 60R spektív napellenzője 4 cm-t előrehúzható a szórt fények ellen, ráadásul a lencséről visszaverődő fényt kevésbé veszik észre a megfigyelt állatok. Porvédő sapkája a tubus színével megegyező (matt fekete) rugalmas gumiból készül és elvesztés ellen biztosított. A fémből készült vázat különösen tartós használatot garantál, magas mechanikai védelemmel párosítva.

Átmérő: 60 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 18 - 54 x
Látómező: - °
Látómező: - m (1000 m-en)
Közelfókusz: 7 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 852/864 g
Hossz: 255/270 mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29