H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Opticron Explorer WA 8x42 ED-R monokulár

Opticron Explorer WA 8x42 ED-R monokulár
Oasis C+ bevonattal
 1
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
64 900 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
Baader Optical Wonder optikai tisztító szett
6 900 Ft

Sokak számára a hosszú utazás, a korlátozott poggyászmennyiség, vagy épp egy eszköz igényes hobbi nem enged meg egy kompakt monkulárnál több helyfoglalást a többi csomag között. Az Ő igényeiket hivatott kielégíteni az Opticron Explorer WA 8x42 ED-R monokulár amely különleges kombinációt nyújt minőség, teljesítmény és hordozhatóság terén. A kisebb, 8x32-es  testvérénél ugyan kissé nehezebb, de a nagyobb átmérőjű lencséje révén több fényt gyűjt amit rossz fényviszonyok között igen csak meghálálja magát.

Az Opticron Explorer WA 8x42 ED-R monokulár ideális társa mindazoknak akik egy minimális színtorzítású, kedvező ár/érték arányú ED lencsés monokulárt keresnek természetjárás vagy utazás céljából.  Az először 2020-ban megjelent ED-R jelzésű optikák a korábbi modellhez képest jobb minőségű bevonatokat kaptak a még kontrasztosabb és élénk színek érdekében, ezt a trendet láthatjuk az ED-R monokulároknál is viszont.

A megújult, komplex felépítésű okulár tágas, 1000 m-en 131 m látómezőt garantál minimális széltorzítás mellett. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk. A tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmákat fázisbevonattal, valamint az Opticron egyedi Oasis-C bevonatával is ellátták az élénkebb színek érdekében. Épp csak 1.9 méteres közelpontja révén nem csak a természet apró szépségeit, de kiállítások megközelíthetetlen érdekességeinek látványát is egészen a közelünkbe hozza.

Az Opticron Explorer WA 8x42 ED-R monokulár pupillatávolsága 15 mm, ezért szemüvegesek számára is alkalmas - csavaros szemkupakkal három fokozatban állíthatjuk be a kényelmes betekintési távolságot. A monokulár nitrogéntöltéssel ellátott, ami megakadályozza a belső részek párásodását. Az Opticron Explorer WA 8x42 ED-R egyszemes távcsövek házának anyaga könnyű alumínium ötvözet mely egyedi, ergonomikus gumiborítást kapott a kényelmes használat érdekében.
Természetesen a távcső hordtáskával érkezik! A távcső minőségét jól jelzi a 10 év garancia is, amely árkategóriájában egyedülálló a versenytársakkal szemben.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 42 mm
Súly: 330 g
Méret (MxSz): 138 x 54 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC 
Látómező: 7.5 °
Látómező: 131 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.9 m
Pupilla távolság: 17 mm
Relatív fényesség index: 28 
Szürkületi érték:
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Baader Optical Wonder optikai tisztító szett Baader Optical Wonder optikai tisztító szett
6 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.