H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Opticron Explorer WA 8x32 ED-R

Opticron Explorer WA 8x32 ED-R
Oasis C+ bevonattal
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
89 900 Ft
Készleten

Az Opticron Explorer WA 8x32 ED-R árkategóriájában kiváló kombinációt nyújt minőség, teljesítmény és ergonómia terén egyaránt. Ideális társa mindazoknak akik egy minimális színtorzítású, kedvező ár/érték arányú ED lencsés binokulárt keresnek természetjárás vagy utazás céljából. A 2020-ban megjelent ED-R jelzésű változat a korábbi modellhez képest jobb minőségű bevonatokat kapott a még kontrasztosabb és élénk színek érdekében.

A megújult, komplex felépítésű okulár tágas, 1000 m-en 136 m látómezőt garantál minimális széltorzítás mellett. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk. A tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmákat fázisbevonattal, valamint az Opticron egyedi Oasis-C bevonatával is ellátották az élénkebb színek érdekében.

Az Opticron Explorer WA 8x32 ED-R pupillatávolsága 18 mm, ezért szemüvegesek számára is alkalmas - csavaros szemkupakkal állíthatjuk be a kényelmes betekintési távolságot. A binokulár nitrogéntöltéssel ellátott, ami megakadályozza a belső részek párásodását.

Az Opticron Explorer WA 8x32 ED-R távcsövek házának anyaga könnyű alumínium ötvözet mely egyedi, ergonómikus gumiborítást kapott a kényelmes használat érdekében. A távcső minőségét jól jelzi a 10 év garancia is, amely árkategóriájában egyedülálló a versenytársakkal szemben.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 32 mm
Súly: 440 g
Méret (MxSz): 120 x 116 x 46 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC 
Fázisbevonat: Igen 
Látómező: 7.8 °
Látómező: 136 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 2.5 m
Betekintési távolság: 18 mm
Szemtávolság: 54 - 74 mm
Kilépő pupilla: 4 mm
Relatív fényesség index: 16 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.