H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Opticron Discovery WA ED 8x32 binokulár

Opticron Discovery WA ED 8x32 binokulár
ED lencse, kiváló képminőség, kompakt mérettel. Ideális kirándulásra, cserkelésre, madárlesre
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 5 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
79 900 Ft

Az Opticron Discovery WA ED 8x32 binokulár jelenleg a legkedvezőbb árú ED-lencsés keresőtávcső a kínálatunkban, ami képminőségével kategóriájában igen magasra teszi a léccet!

-De mit is jelent az "ED" jelzés? -Az ED rövidítés angolul "extra-low dispersion" azaz extra.alacsony színszórású lencsetag jelenlétére utal, amelynek hatására az optika mentes a színi-hibától, más néven kromatikus aberrációtól, ami az olcsóbb binokulárokban tetten érhető, ha nagyon kontrasztos téma felé fordítjuk távcsövünket. De nem csak a színi-hiba kivédésében, hanem a szebb szín-visszaadásban, kontrasztosabb, részletgazdagabb képért is sokat köszönhetünk az ED-lencsés távcsöveknek.

Az Opticron Discovery WA ED 8x32 binokulár hasonlóan könnyű, ultrakompakt házat kapott, mint az Opticron Oregon 4 PC Oasis 8x32-es távcsöve, de az ED-üveglencsék tisztább, világosabb, élesebb képet adnak, hatalmas 8°-os látómező mellett.

A világos és kontrasztos kép érdekében távcső optikáját alkotó lencsék mindegyike FMC bevonattal rendelkezik azaz minden üveg-levegő felületen többszörös tükröződés-gátló bevonat található, ami a fényhasznosítás maximalizálásán kívül a zavaró reflexiókat is kivédi. .A prizmákra gőzölt fázisbevonat briliáns színeket garantál, az Opticron saját különleges fejlesztésű Oasis-C+ bevonatával rendelkezik.

Kitekerhető szemkagylói három fokozatban állíthatóak a megfelelő szemtávolság beállításához. Jó hír a szemüvegeseknek, hogy hosszú 18 mm-es szemtávolságával még így is kényelmes a binokulár használata. Az Opticron Discovery WA ED 8x32 binokulár gumírozott borítása kényelmes fogást biztosít, könnyen lepereg róla egy kis könnyű eső is, hiszen nem kell félni, a távcső természetesen vízhatlan, nitrogén töltésű -azaz belülről nem tud bepárásodni. A váz alumínium-ötvözet és polikarbonát felhasználásával készült, ettől olyan kompakt és hordozható.

A gyártó 5 év garanciát vállal a termékre rendeltetés szerű használat esetén. 

 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 32 mm
Súly: 390 g
Méret (MxSz): 108 x 117 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Multicoated 
Fázisbevonat: Igen 
Látómező: 8 °
Látómező: 140 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.2 m
Betekintési távolság: 18 mm
Szemtávolság: 52-75 mm
Kilépő pupilla: 4 mm
Relatív fényesség index: 16 
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Baader Optical Wonder optikai tisztító szett Baader Optical Wonder optikai tisztító szett
6 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.