H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Opticron Adventurer II WP 20-60X80 spektív

Opticron Adventurer II 20-60x80 spektív
nitrogéntöltésű, vízhatlan modell, tartozék okulárral
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
72 900 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
Univerzális mobiltelefon-tartó okulárra (XL okulár méret)
6 900 Ft

Az Opticron Adventurer II WP 20-60x80 spektív ideális választás amennyiben olyan eszközt keres, mely a binokulároknál nagyobb nagyítástartományban mutatja meg a természet szépségei ám egyúttal könnyű és kompakt kivitelezésű. Jó választás sportlövészeknek, íjászoknak a céltárgy megtekintésére vagy egyszerűen az erkélyről a környező panorámát, madárvilágot vizsgálni, akár gyönge fényviszonyok között is, hiszen a 80 mm-es átmérő 78%-kal több fényt gyűjt a 60 mm-es változathoz képest.

A távcsővel az alaptartozék zoom okulár segítségével 20x-60x közötti nagyítás érhető el, azaz a binokulároknál mintegy 6x "közelebb hozza" a kiszemelt madarat vagy más célpontot. A kiváló minőségű, többrétegű bevonatainak köszönhetően fényhasznosításban a távcső képe kontrasztosabb, világosabb, és nagyobb színhűséget mutat mint az olcsóbb eszközök. Az Opticron Adventurer II WP 80 spektív belseje nitrogénnel töltött ennek köszönhetően vízhatlan, így nem kell tartanunk a tubus belsejébe szivárgó párától. 45 fokos betekintésének köszönhetően vízszintes vagy felfele történő megfigyelésre is egyaránt javasoljuk. Rövid (5.5 m) közelfókuszának köszönhetően kisebb távolságú megfigyeléseket is lehetővé tesz számunkra. Használati kényelmét növeli, hogy a tubus +- 90 fokban elforgatható hossztengelye körül, valamint a harmatsapka előrehúzható a szórt fények ellen.

Az Opticron Adventurer II WP 80 spektív üvegből készült, tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott objektívje kontrasztos, éles képet rajzol, a polikarbonátból és fémből készült kivitelezés különösen kis súlyt garantál.  A távcsövet a mellékelt vászon hordtáskában könnyen szállíthatjuk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 80 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 20-60 x
Látómező: 1.8 - 0.9 °
Látómező: 31.8 - 14.8 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 5.5 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1350 g
Hossz: 400 mm
Hordtáska: Igen 
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Univerzális mobiltelefon-tartó okulárra (XL okulár méret) Univerzális mobiltelefon-tartó okulárra (XL okulár méret)
6 900 Ft
Baader Astro-and-Nature állvány Baader Astro-and-Nature állvány
64 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.