H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Opticron Adventurer II 15-45X60 spektív

Opticron Adventurer II 15-45x60 spektív
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
49 900 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
Scopium TR-2 fotóállvány
9 900 Ft
8 415 Ft

Az Opticron Adventurer II 60 spektív ideális választás amennyiben olyan eszközt keres, mely a binokulároknál nagyobb nagyítástartományban mutatja meg a természet szépségei ám egyúttal könnyű és kompakt kivitelezésű. Jó választás sportlövészeknek, íjászoknak a céltárgy megtekintésére vagy egyszerűen az erkélyről a környező panorámát, madárvilágot vizsgálni.

A távcsővel az alaptartozék zoom okulár segítségével 15x-45x közötti nagyítás érhető el, azaz a binokulároknál mintegy 5x "közelebb hozza" a kiszemelt madarat vagy más célpontot. A kiváló minőségű, többrétegű bevonatainak köszönhetően fényhasznosításban a távcső képe kontrasztosabb, világosabb, és nagyobb színhűséget mutat mint az olcsóbb eszközök. Az Opticron Adventurer II 60 spektív belseje nitrogénnel töltött ennek köszönhetően vízhatlan, így nem kell tartanunk a tubus belsejébe szivárgó párától. 45 fokos betekintésének köszönhetően vízszintes vagy felfele történő megfigyelésre is egyaránt javasoljuk. Rövid (5.9 m) közelfókuszának köszönhetően kisebb távolságú megfigyeléseket is lehetővé tesz számunkra. Használati kényelmét növeli, hogy a tubus +- 90 fokban elforgatható hossztengelye körül, valamint a harmatsapka előrehúzható a szórt fények ellen.

Az Opticron Adventurer II 60 spektív üvegből készült, tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott objektívje kontrasztos, éles képet rajzol, a polikarbonátból készült kivitelezés különösen kis súlyt garantál.  A távcsövet a mellékelt vászon hordtáskában könnyen szállíthatjuk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 60 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 15 - 45 x
Látómező: 2.2 - 1 °
Látómező: 38 - 17 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 5.9 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1030 g
Hossz: 330 mm
Hordtáska: Igen 
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Scopium TR-2 fotóállvány Scopium TR-2 fotóállvány
9 900 Ft  8 415 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.