Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Opticron Adventurer 8x21 binokulár

A termék forgalmazása megszűnt!

A legkedvezőbb árú kompakt, tetőélprizmás távcsövet keresi? Az Opticron Adventurer 8x21 távcső jó választás lehet, kedvező ára különösen figyelemre méltó teljesítményt takar.

8x-os nagyítása kézből is remegés mentesen megtarthatóvá teszi, hatalmas látómezejének (122 m 1000 m-en) köszönhetően a természet egészen terjedelmes szelete vehető szemügyre. A világos és tiszta kép érdekében minden lencse felületen többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatot találunk, az objektíven több rétegben is. . Egy jó minőségű távcső nem elhanyagolható tulajdonsága a precíz élességállító gomb. Jó hírünk van: ezen a téren a termék különösen jól szerepelt tesztjeinkben.

Szemüveget hord? Nem probléma, le sem kell vennie - a távcső kimagasló pupillatávolsága lehetővé teszi a használatot anélkül is. Ha nincs szüksége rá csavaros "szemkupakkal" állíthatja be a kényelmes betekintési távolságot.

Kompakt méretének köszönhetően nem okoz problémát, hogy kirándulásaira magával vigye, ebben egészen biztosak vagyunk. Széles nyakpánt és hordtáska a csomag részei.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (4)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 21 mm
Súly: 236 g
Méret (MxSz): 96 x 70 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BK7 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully Coated 
Látómező: 7 °
Látómező: 122 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3 m
Betekintési távolság: 10 mm
Szemtávolság: 36 - 75 mm
Kilépő pupilla: 2.6 mm
Relatív fényesség index: 6.9 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.