Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight X7R Marauder tölthető LED keresőlámpa

A termék forgalmazása megszűnt!

Az Olight X7R Marauder tölthető LED keresőlámpa igazi nagyágyú ami a teljesítményt illeti. Három darab 4 magos XHP70 CW LED csúcsteljesítménye 12000 lumen, amellyel akár 380 méter hatótáv is elérhetővé válik. A sepiciális "narancsbőr" felületű foncsor kialakítással kombinálva egyszerre teszi a lámpát alkalmassá nagy távolságú megvilágításra, ugyanakkor kellően nagy megvilágítási szög elérésére is.

A ki- és bekapcsoló gomb használatával válaszható a négy különböző fényerő, valamint a kétféle turbó és stroboszkóp üzemmód is. A gyártó a lámpatest kialakításánál nagy hangsúlyt fektetett az ergonomikus kialakításra, így a speciális mélyedések segítik a felhasználót a stabil fogás érdekében. A lámpatest belsejébe meggyőző elektronika került mely véd a túlmelegedés ellen, sőt távolságmérő funkciója révén leszabályozza a lámpa teljesítményét közeli használatkor, hogy a keletkező ne károsítsa se környezetét, se magát a keresőlámpát. Beépített akkumulátorát nem a hagyományos mikro USB csatlakozóval, hanem a háromszor gyorsabb töltést lehetővé tevő USB C csatlakozóval lehet tölteni.

Olight X7R Marauder tölthető LED keresőlámpa igazi társ, sötétben, megkönnyíti a megtalálását, hogyha megmozdítják a lámpakapcsoló zöld fénnyel villog, piros fénnyel pedig a lemerülő akkumulátorra figyelmeztet. Az eloxált alumínium ötvözet  lámpatest természetesen víz és porálló (IPX7) valamint a gyártó szerint egy méterről leejtve is folytatja működését, ami nem csekélység figyelembe véve tekintélyes 665g tömegét.

A keresőlámpán kívül az alapcsomag részét képezi a  tok, az USB kábel, a 220V-os hálózati töltő adapter, valamint a paracord csuklópánt.
 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Keresőlámpa 
Max. fénykibocsátás: 12000 lumen
Max. fényerő: 36100 candela
Max. hatótávolság: 380 m
LED típusa: Cree XHP70 CW LED 
Áramellátás: Beépített akkumulátor 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1 m
Méret: 129x68(52)mm mm
Súly: 665 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.