H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight Warrior X lámpa szett

Olight Warrior X tölthető LED lámpa szett
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 5 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
71 870 Ft
Rendelésre

Az Olight Warrior X tölthető LED lámpa szett egy nagy teljesítményű és hatótávolságú, fejlett technológiákat alkalmazó, vadászati, taktikai és hobbi célú tölthető vadászlámpa szett.

A kimagasló teljesítményt a lámpába épített, egy darab Cree XHP 35 NW LED adja le. A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 560 méter. Működtetése közben választhatunk 3 fényerőszint, valamint stroboszkóp üzemmód között (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 2000-600 lumen, 300 lumen, stroboszkóp 13 Hz). Az  Olight Warrior X tölthető LED lámpa üzemelését egy darab 3000 mAh-s 18650 lítium akkumulátor biztosítja

Az Olight Warrior X tölthető LED lámpa rendkívüli mértékben karc- és ütésálló: az ütésállóság tesztelésénél 200 véletlenszerűen kiválasztott lámpa 2 méter magasból, egyenként 1200-szor hat különböző szögből lett ráejtve egy kemény fém felületre. A véletlenszerűen kiválasztott lámpáknál még az üveg sem tört el, köszönhetően az erős, robusztus felépítésnek ugyanakkor az ideálisnál nem nagyobb tömeg egyensúlyának.

Olight Warrior X tölthető LED lámpa töltőegysége forradalmi újításokon esett át. A mágneses töltőplatform nem sokkal nagyobb, mint egy pénzérme. A töltőkábel USB csatlakozóban végződik, így szinte bárhol tölthető (számítógépről, autóban USB-s szivargyújtó csatlakozóról, vagy mobiltelefon hálózati adapterrel). A lámpa végét elég csak közelíteni a mágneses töltőplatformhoz, ami a mágnesnek köszönhetően egy pillanat alatt feltapad rá. A töltési folyamatokat a töltő zöld és piros fénnyel jelzi.

Egy taktikai célra is használt lámpa esetében szükséges a lengőkapcsoló funkció opciója is amit az Olight Warrior X esetében igen elegánsan oldottak meg, ugyanis más modellek csavaros megoldásával ellentétben itt is gyors mágneses csatlakozást alkalmaztak.

A lámpa kétféle beállítással is használható: a végkapcsoló nyomása közben negyed fordulatot lazítva az elemzáró fedélen majd meghúzva azt lehet váltani az üzemmódok között. Keresőlámpa beállítás esetén a végkapcsoló enyhe megnyomásával az alacsonyabb teljesítményű fokozat (300 Lumen) aktiválódik. Erősebb nyomásra a 2000 Lumenes turbó fokozatra vált, amelyet 1.5 perc múlva 600 Lumenes fokozatra csökkent az elektronika. Vadászati használatra, javasolt beállítási mód. Taktikai állásban, a végkapcsoló enyhe megnyomásával a stroboszkóp üzemmód aktiválódik. Erősebb nyomásra a 2000 Lumenes turbó fokozatra vált, amelyet 1.5 perc múlva 600 Lumenes fokozatra csökkent az elektronika. Ezt az üzemmódot vagyonvédelmi, rendvédelmi felhasználás esetén érdemes használni.

Mind vadászati, mind vagyonvédelmi használat esetén hasznos funkció, hogy a Olight Warrior X tölthető LED lámpa villogó ledek helyett feltűnésmentesen, rezgéssel jelzi ha az akkumulátora lemerülőben van. IPX8 védettségű, tehát kellően vízálló.

A csomag része: Warrior X 3000 mAh-s akkuval,  X-WM03 mágneses szerelék, RWX mágneses kivezetett kapcsoló, MCC1A mágneses töltő kábel, szivargyújtós töltő, M21-R vörös szűrő, M21-G zöld szűrő, használati útmutató, USB-s töltő platform töltőkábel, csuklószíj, tok, taktikai gyűrű és övcsíptető.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Vadászlámpa, taktikai lámpa 
Max. fénykibocsátás: 2000 lumen
Max. fényerő: 78400 candela
Max. hatótávolság: 560 m
LED típusa: Cree XHP35 
Áramellátás: 1×18650 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 2 m
Méret: 142 x 41 x 25.4 mm
Súly: 218 g
0

Kiemelten ajánljuk

Olight 18650 Litium-ion akku 3200 mAh (tölthető lámpákhoz) Olight 18650 Litium-ion akku 3200 mAh (tölthető lámpákhoz)
4 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.