H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight Seeker 3 Pro tölthető LED zseblámpa

Olight Seeker 3 Pro tölthető zseblámpa
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 5 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
64 900 Ft
Készleten

Az Olight Seeker 3 Pro tölthető LED zseblámpa rendkívül nagy teljesítményű általános célú zseblámpa átgondolt ergonómiával, strapabíró kivitelben. Négy darab LED csúcsteljesítménye 4200 lumen, amellyel akár 250 méter hatótáv is elérhetővé válik. Az Olight Seeker 3 Pro tölthető LED zsebláma TIR optikával büszkélkedhet, amely optimálisan osztja el a fényt a fénycsóva közeli és távolabbi tartományaiban. A nagy teljesítményhez speciális 5000 mAh-s Li Ion akkumulátor biztosítja az áramforrást, melyet mágneses töltőplatform segítségével lehet feltölteni. .

Az oldalt elhelyezett ki- és bekapcsoló gomb használatával 5 lumentől- egészen 4200 lumenig terjedő fényerejű funkciókból választhatunk, valamint az önvédelemre is használható stroboszkóp üzemmód is elérhető. A gyártó a lámpatest kialakításánál nagy hangsúlyt fektetett az ergonomikus kialakításra, így a speciális mélyedések valamint csúszásmentes bevonat segítik a felhasználót a stabil fogás érdekében.  A bekapcsológomb mellett külön ledek adnak információt a használt fényerőről, és az akkumulátor töltöttségi szintjéről.

Az eloxált alumínium ötvözet lámpatest két méter mélységig vízálló (IPX8) valamint a gyártó szerint egy másfél méterről történő leejtést is kibírja

Az elemlámpán kívül az alapcsomag részét képezi a 5000 mAh-s Li-ion akku (21700), gyöngyvászon tok és a MCC3 USB mágneses töltő.
 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Zseblámpa 
Max. fényáram: 3200 lumen
Max. fényerő: 15625 candela
Max. hatótávolság: 250 m
Áramellátás: 21700 
Akkumennyiség: 1 db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1.5 m
Méret: 128x35x28 mm
Súly (elem nélkül): 198 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.