Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight S2 Baton ledlámpa

A termék forgalmazása megszűnt!

Az Olight S2 Baton egy nagy teljesítményű és hatótávolságú, fejlett technológiákat alkalmazó, oldalkapcsolós Olight-lámpa - lényegében a S1 Baton "nagytestvére", megnövelt fényerővel és hatótávval. 

A jelentős teljesítményt a lámpába épített, egy darab Cree XP-L2 U3  led adja le. A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 142 méter. Működtetése közben választhatunk négy fényerőszint, valamint holdfény és stroboszkóp üzemmód között (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 950 lumen, 400 lumen, 80 lumen, 10 lumen, 0.5 lumen). Az Olight S2 Baton üzemelését 2 db CR123 lítium elem, vagy 2 db RCR123 típusú, tölthető akkumulátor biztosítja, illetve 1 db 18650 lítium akkumulátorral is működtethető. (Az elem/akkumulátor nem alaptartozék!)

A lámpa lencséje az innovatív TIR technológiával készült, 90 százalékos fényáteresztő képességű anyagból. A lámpatestet pedig a 6061-T6 alumíniumötvözetből gyártották, speciális eloxálással. Így az Olight S2 Baton rendkívüli mértékben  karc- és ütésálló.

A finomságokat fontosnak tartóknak számíthat, hogy a lapos végkupakban mágnest helyezett el a gyártó (ami igény szerint eltávolítható) - ennek köszönhetően a lámpa vas- és acélfelületekre rögzíthető, szabaddá téve ezzel a felhasználó mindkét kezét. A karcálló övcsíptető is egyetlen laza mozdulattal le-, illetve visszapattintható a lámpatestre.

Az Olight S2 Baton lámpát ellátták fordított polaritás elleni védelemmel - tehát akkor sem történik baj, ha véletlenül rossz polaritással helyezzük be az elemet vagy az akkumulátort. Az ugyancsak  beépített túlmelegedés elleni védelem másfél perc működés után csökkenti a maximális fényerőt. Időzítő funkció révén beállítható, hogy a lámpa 3 perc, illetve 9 perc után automatikusan kikapcsoljon.

Típus: Zseblámpa 
Max. fénykibocsátás: 950 lumen
Max. fényerő: 5000 candela
Max. hatótávolság: 142 m
LED típusa: Cree XP-L 
Áramellátás: 1×18650 
Alaptartozék áramforrás: Nem 
Töltés módja: Külső töltő 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: - m
Méret: 103 x 23 mm
Súly: 50.5 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.