Olight S2 Baton ledlámpa

Olight S2 Baton ledlámpa
142 méteres maximális hatótávolság, ütés- és karcálló kivitel
5 év garancia
14 900 Ft
1-3 napon belül
Kosárba 
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az Olight S2 Baton egy nagy teljesítményű és hatótávolságú, fejlett technológiákat alkalmazó, oldalkapcsolós Olight-lámpa - lényegében a S1 Baton "nagytestvére", megnövelt fényerővel és hatótávval. 

A jelentős teljesítményt a lámpába épített, egy darab Cree XP-L2 U3  led adja le. A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 142 méter. Működtetése közben választhatunk négy fényerőszint, valamint holdfény és stroboszkóp üzemmód között (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 950 lumen, 400 lumen, 80 lumen, 10 lumen, 0,5lumen). Az Olight S2 Baton üzemelését 2 darab CR123 lítium elem, avagy  2 darab RCR123 típusú, tölthető akkumulátor biztosítja, illetve egy darab 18650 lítium akkumulátorral is működtethető. 

A lámpa lencséje az innovatív TIR technológiával készült,  90 százalékos fényáteresztő képességű anyagból. A lámpatestet pedig a 6061-T6 alumíniumötvözetből gyártották, speciális eloxálással. Így az Olight S2 Baton rendkívüli mértékben  karc- és ütésálló.

A finomságokat fontosnak tartóknak számíthat, hogy a lapos végkupakban mágnest helyezett el a gyártó (ami igény szerint eltávolítható) - ennek köszönhetően a lámpa vas- és acélfelületekre rögzíthető, szabaddá téve ezzel a felhasználó mindkét kezét. A karcálló övcsíptető is egyetlen laza mozdulattal le-, illetve visszapattintható a lámpatestre.

Az Olight S2 Baton lámpát ellátták fordított polaritás elleni védelemmel - tehát akkor sem történik baj, ha véletlenül rossz polaritással helyezzük be az elemet vagy az akkumulátort. Az ugyancsak  beépített túlmelegedés elleni védelem másfél perc működés után csökkenti a maximális fényerőt. Időzítő funkció révén beállítható, hogy a lámpa 3 perc, illetve 9 perc után automatikusan kikapcsoljon.

Típus: Mini lámpa 
Maximális fényerő: 950 lumen
Maximális hatótávolság: 142 m
Áramellátás: CR123 elem 
Maximális üzemidő: 840 óra
Váz anyaga: eloxált alumínium 
Méret: 103 x 23 mm
Súly: 50.5 g
Garancia: 5 év 
Tartozékok: csuklópánt, elemszűkítő keret 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.