Olight S1A Baton LED lámpa

A termék forgalmazása megszünt!

Az Olight S1A Baton a legújabb és legkisebb, oldalkapcsolós Olight-lámpa. Apró mérete ellenére hihetetlen teljesítménnyel bír.  A jelentős teljesítményt pedig a lámpába épített, egy darab Cree XM-L2 LED adja le. A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 118 méter. Működtetése közben öt fényerőszint közül választhatunk (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 600-300 lumen, 220-100 lumen, 50 lumen, 5 lumen, 0,5 lumen). Az Olight S1A Baton üzemelését egy darab AA elem, vagy akkumulátor biztosítja.

A lámpa lencséje az innovatív TIR technológiával készült, 90 százalékos fényáteresztő képességű anyagból. A lámpatestet pedig 6061-T6 alumíniumötvözetből gyártották, speciális eloxálással. Így az Olight S1A Baton rendkívüli mértékben karc- és ütésálló, valamint az acél övcsíptető segítségével övre vagy zsebre csíptethető.

A finomságokat fontosnak tartóknak számíthat, hogy a lapos végkupakban mágnest helyezett el a gyártó, ennek köszönhetően a lámpa vas- és acélfelületekre rögzíthető, szabaddá téve ezzel a felhasználó mindkét kezét. A karcálló övcsíptető is egyetlen laza mozdulattal le-, illetve visszapattintható a lámpatestre.

Az Olight S1A Baton lámpát ellátták beépített túlmelegedés elleni védelemmel, ami másfél perc működés után csökkenti a maximális fényerőt. Időzítő funkció révén beállítható, hogy a lámpa 3 perc, illetve 9 perc után automatikusan kikapcsoljon.

Típus: Zseblámpa 
Max. fénykibocsátás: 600 lumen
Max. fényerő: 3480 candela
Max. hatótávolság: 118 m
LED típusa:
Áramellátás: AA elem 
Alaptartozék áramforrás:
Töltés módja:
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: - m
Méret: 79,5 x 21 mm
Súly: 37,5 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29