Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight S1 Baton ledlámpa

A termék forgalmazása megszűnt!

Az Olight S1 Baton a legújabb és legkisebb, oldalkapcsolós Olight-lámpa. Apró mérete ellenére hihetetlen teljesítménnyel bír.  A jelentős teljesítményt pedig a lámpába épített, egy darab Cree XP-L2 CW LED adja le. A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 110 méter. Működtetése közben választhatunk három fényerőszint, valamint holdfény és stroboszkóp üzemmód között (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 500-300 lumen, 80 lumen, 8 lumen, 0.5 lumen). Az Olight S1 Baton üzemelését egyetlen, CR123 lítium elem vagy RCR123 tölthető akkumulátor biztosítja. (Az elem/akkumulátor nem alaptartozék!)

A lámpa lencséje az innovatív TIR technológiával készült,  90 százalékos fényáteresztő képességű anyagból. A lámpatestet pedig a 6061-T6 alumíniumötvözetből gyártották, speciális eloxálással. Így az Olight S1 Baton rendkívüli mértékben  karc- és ütésálló.

A finomságokat fontosnak tartóknak számíthat, hogy a lapos végkupakban mágnest helyezett el a gyártó (ami igény szerint eltávolítható) - ennek köszönhetően a lámpa vas- és acélfelületekre rögzíthető, szabaddá téve ezzel a felhasználó mindkét kezét. A karcálló övcsíptető is egyetlen laza mozdulattal le-, illetve visszapattintható a lámpatestre.

Az Olight S1 Baton lámpát ellátták fordított polaritás elleni védelemmel - tehát akkor sem történik baj, ha véletlenül rossz polaritással helyezzük be az elemet vagy az akkumulátort. Az ugyancsak  beépített túlmelegedés elleni védelem másfél perc működés után csökkenti a maximális fényerőt. Időzítő funkció révén beállítható, hogy a lámpa 3 perc, illetve 9 perc után automatikusan kikapcsoljon.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Zseblámpa 
Max. fénykibocsátás: 500 lumen
Max. fényerő: 3000 candela
Max. hatótávolság: 110 m
LED típusa:
Áramellátás: 1×CR123 
Alaptartozék áramforrás: Nem 
Töltés módja: Külső töltő 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1.5 m
Méret: 61 x 21 mm
Súly: 30 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.