Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight R50 PRO tölthető LED lámpa mágneses töltőtalppal

A termék forgalmazása megszűnt!

A Olight R50 PRO tölthető LED lámpa mágneses töltőtalppal könnyen kezelhető, komoly fényerővel bíró, hobbi, ipari és rendvédelmi célokra is kiválóan alkalmas LED lámpa.

Az új CREE XHP70 CW LED csúcsteljesítménye 3200 lumen, amely a sepiciális "narancsbőr" felületű foncsor kialakítással kombinálva egyszerre teszi a lámpát alkalmassá nagy távolságú megvilágításra, ugyanakkor kellően nagy megvilágítási szög elérésére is.

A ki- és bekapcsoló gomb használatával válaszható a négy különböző fényerő, valamint a turbó és stroboszkóp üzemmód is. A Olight R50 PRO tölthető LED lámpa memória funkciója segítségével a következő bekapcsoláskor a legutoljára használt fényerőszintet használ a LED lámpa.

Az Olight R50 PRO tölthető LED lámpa áramellátásól a 26650 típusú lítium akkumulátor gondoskodik, 4500 mAh-s  kapacitásával akár 50 órán keresztül is. Az akkumulátor merüléséről piros led tájékoztat. A lámpa hátsó részén mágneses töltő csatlakozó felület található, így a tartozék korong alakú USB-s töltő platform segítségével az akkumulátor eltávolítása nélkül is tölthető a lámpa.  A töltési folyamatokat a töltő zöld és piros fénnyel jelzi.

Külön érdekesség, hogy az Olight R50 PRO tölthető LED lámpa nem csupán egy könnyű záport vészel át gond nélkül de még 2 méter mélységig vízálló is! Eloxált alumínium lámpateste karc és ütésálló, különösen jó fogású markolattal.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Keresőlámpa 
Max. fénykibocsátás: 3200 lumen
Max. fényerő: 15600 candela
Max. hatótávolság: 250 m
LED típusa:
Áramellátás: 1×26650 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1 m
Méret: 128 x 42 mm
Súly: 262 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.