Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight M2X UT vadász lámpa szett

Olight M2X UT vadász lámpa szett
810 méteres maximális hatótávolság, meleg fény
5 év garancia
67 500 Ft  54 900 Ft
Készleten

Az  Olight M2X UT Javelot fegyverlámpa szett tartalmazza mindazt, ami egy kimagasló ár-érték arányú fegyverlámpához szükséges: M2X UT Javelot ledlámpát, 3400mAh-s akkumulátort és töltőjét, lengőkapcsolót, mágneses szereléket, csuklópántot, valamint zöld és piros szűrőket, és egy diffúzort. Az M3X fegyverlámpától abban különbözik, hogy egyetlen 18650-es akkuval is üzemeltethető, így könnyebb és rövidebb is annál.

Az Olight M2X UT Javelot ledlámpa lelke a módosított kivitelű, 1020 lumenes CREE XM-L2 led, amelynek maximális hatótávolsága 810 méter.  A módosított led meleg fényt bocsát ki, így a megvilágított terület apró részletei is kiválóan megfigyelhetővé válnak. A szűk sávban fókuszált, nagy teljesítményű fénysugár különösen alkalmas nagy távolságok bevilágítására. Használat közben három fényerőszint közül választhatunk (ezekhez tartozó fényáramok és működési idők: 1020 lumen - 1 óra, 250 lumen - 3 óra, 20 lumen - 30 óra), továbbá stroboszkóp üzemmódot is kapcsolhatunk.

Méretét és funkcióit tekintve az Olight M2X UT Javelot ledlámpa kiváló taktikai és fegyverlámpa. Bekapcsolni a lámpatest végén elhelyezett taktikai kapcsolóval lehet, a fényerőfokozatokat pedig a lámpafej elforgatásával változtatjuk. A lámpa memóriája megjegyzi az utoljára használt fényerőszintet, így automatikusan ezt adja be a lámpa újrakapcsolásakor. A végkapcsoló már kiegészítő funkciókat is tartalmaz: azonnal elérhető vele a legnagyobb fényerőszint és a stroboszkóp üzemmód, akár a memória ellenében is. Az eszköz védett a felcserélt polaritás és a túlmelegedés ellen. 

A körültekintő tervezés bizonyítéka többek között az elemvastagító keret. A 18650-es akkumulátorok vastagabbak a CR123 elemeknél, így a mindkét áramforrással működtethető lámpákban az elemek nem ülnének szilárdan. Ezt hivatott kiiktatni ez a praktikus vastagító kiegészítő.

Az Olight M2X UT Javelot ledlámpa két darab CR123 elemmel, továbbá két darab 16340 akkumulátorral, illetve egy darab 18650-es akkumulátorral üzemel.

A fegyverlámpa készlet  a következőket tartalmazza:

  • M2X UT Javelot LED lámpa
  • 3400 mAh akkumulátor (18650)
  • Akkumulátor töltő
  • Színszűrők (vörös, zöld)
  • Mágneses szerelék
  • 2 db gumi O-gyűrű
  • Lengőkapcsoló
  • Csuklópánt
  • Használati útmutató
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Taktikai lámpa 
Max. fénykibocsátás: 1020 lumen
Max. fényerő: 164 000 candela
Max. hatótávolság: 810 m
LED típusa:
Áramellátás: 1×CR123 
Alaptartozék áramforrás:
Töltés módja:
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: - m
Méret: 163 x 63 mm
Súly: 218 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.