H-P: 9:30-17:00
       Szo: 10:00-13:00
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight M2R Warrior tölthető LED lámpa

A termék forgalmazása megszűnt!

Az Olight M2R Warrior tölthető LED lámpa egy nagy teljesítményű és hatótávolságú, fejlett technológiákat alkalmazó, hobby és taktikai célú tölthető Olight-lámpa.

A jelentős teljesítményt a lámpába épített, egy darab Cree XPH 35 HD LED adja le. A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 208 méter. Működtetése közben választhatunk hat fényerőszint, valamint stroboszkóp üzemmód között (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 1500-700 lumen, 250 lumen, 60 lumen, 15 lumen, 1 lumen). Az Olight M2R Warrior tölthető LED lámpa üzemelését egy darab 3200 mAh-s 18650 lítium akkumulátor biztosítja

A lámpa lencséje az innovatív TIR technológiával készült, 90 százalékos fényáteresztő képességű anyagból. A lámpatestet pedig a 6061-T6 alumíniumötvözetből gyártották, speciális eloxálással. Így az Olight M2R Warrior tölthető LED lámpa rendkívüli mértékben karc- és ütésálló.

A töltőegység forradalmi újításokon esett át. A mágneses töltőplatform nem sokkal nagyobb, mint egy pénzérme. A töltőkábel USB csatlakozóban végződik, így szinte bárhol tölthető (számítógépről, autóban USB-s szivargyújtó csatlakozóról, vagy mobiltelefon hálózati adapterrel). A lámpa végét elég csak közelíteni a mágneses töltőplatformhoz, ami a mágnesnek köszönhetően egy pillanat alatt feltapad rá. A töltési folyamatokat a töltő zöld és piros fénnyel jelzi.

A finomságokat fontosnak tartóknak számíthat, hogy a lapos végkupakban mágnest helyezett el a gyártó (ami igény szerint eltávolítható) - ennek köszönhetően a lámpa vas- és acélfelületekre rögzíthető, szabaddá téve ezzel a felhasználó mindkét kezét. A karcálló övcsíptető is egyetlen laza mozdulattal le-, illetve visszapattintható a lámpatestre sőt meg is fordítható.

A véletlen szembe világítás csökkentése érdekében bekapcsoláskor a fény fokozatosan erősödik a maximális fényerőszintre, kikapcsoláskor pedig fokozatosan halványodik el.

A csomag része egy darab 3400 mAh-s 18650 akku, csuklópánt, tok, és egy mágneses töltőadapter mikró USB csatlakozó.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Típus: Zseblámpa 
Max. fénykibocsátás: 1500 lumen
Max. fényerő: 10880 candela
Max. hatótávolság: 208 m
LED típusa: Cree XHP35 
Áramellátás: 1×CR123 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1.5 m
Méret: 130 x 25.4 mm
Súly: 149 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.