Olight M20 SX vadász lámpa szett

A termék forgalmazása megszünt!

Az  Olight M20 SX vadász lámpa szett tartalmazza mindazt, ami egy kimagasló ár-érték arányú fegyverlámpához szükséges: M20 SX Javelot ledlámpát, 2600mAh-s akkumulátort és töltőjét, lengőkapcsolót, mágneses szereléket, csuklópántot, valamint zöld és piros szűrőket, és egy diffúzort.

Az Olight M20 SX Javelot ledlámpa lelke a módosított kivitelű Cree LED, amelynek maximális fényárama 820 lumen. A módosított led meleg fényt bocsát ki, így a megvilágított terület apró részletei is kiválóan megfigyelhetővé válnak. Sima felületű foncsora szűkebb sávban fókuszálja a fényt, nagyobb távolságot bevilágítva ezáltal. A maximális fényerő mellett 150 lumenes, 25 lumenes, valamint stroboszkóp üzemmód is rendelkezésre áll.

Méretét és funkcióit tekintve az Olight M20 SX Javelot ledlámpa kiváló taktikai és fegyverlámpa. Bekapcsolni a lámpatest végén elhelyezett taktikai kapcsolóval lehet, a fényerőszintek között a végkupak oldalán található gombbal váltunk, így a lámpa egy kézzel is könnyedén kezelhető. Az oldalsó kapcsolóval bármilyen helyzetben azonnal aktiválható a stroboszkóp üzemmód .

A lámpa bélelt műanyag doboza tartalmaz egy övtokot, egy diffúzort, egy csuklópántot, valamint  egy elemvastagító keretet. A keményített gyöngyvászon tok oldalaira két,  tartalék akkumulátortartót helyeztek el, és úgy alakították ki őket, hogy a lámpát ki sem kell venni a tokból, ha használni szeretnénk. A diffúzor szerepe, hogy szórt fényt biztosítson, amennyiben közeli, nagy terület bevilágítása a cél. A körültekintő tervezés bizonyítéka többek között az elemvastagító keret. A 18650-es akkumulátorok vastagabbak a CR123 elemeknél, így a mindkét áramforrással működtethető lámpákban az elemek nem ülnének szilárdan. Ezt hivatott kiiktatni ez a praktikus vastagító kiegészítő.

Az Olight M20 SX Javelot ledlámpa két darab CR123 elemmel, továbbá két darab 16340 akkumulátorral, illetve egy darab 18650-es akkumulátorral üzemel. Az opcionálisan megvásárolható lengőkapcsoló kiváló fegyverlámpává, a szintén opcionálisan megvehető szűrők pedig még sokoldalúbb eszközzé varázsolják az M20 SX Javelot ledlámpát.

A fegyverlámpa készlet  a következőket tartalmazza:

  • M20SX Javelot LED lámpa
  • 2600 mAh akkumulátor (18650)
  • Akkumulátor töltő
  • Színszűrők (vörös, zöld)
  • Lengőkapcsoló
  • Mágneses szerelék
  • Fehér diffúzor
  • 2 db gumi O-gyűrű
  • Csuklópánt
  • Használati útmutató

Kiemelten ajánljuk

Olight RCR123A Litium-ion akku Olight RCR123A Litium-ion akku
2 100 Ft
Olight 18650 Litium-ion akku 3400 mAh Olight 18650 Litium-ion akku 3400 mAh
5 500 Ft
Olight Omni-doc akkumulátor töltő 2 db-os Olight Omni-doc akkumulátor töltő 2 db-os
5 990 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Típus: Taktikai lámpa 
Max. fénykibocsátás: 820 lumen
Max. fényerő: 34 200 candela
Max. hatótávolság: 370 m
LED típusa:
Áramellátás: 1×18650 
Alaptartozék áramforrás:
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: - m
Méret: 140 x 35.5 mm
Súly: 124 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.