Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight Javelot Pro tölthető LED lámpa

Olight Javelot Pro tölthető LED lámpa
5 év garancia
64 900 Ft
Készleten
Az Olight Javelot Pro tölthető LED lámpa az M3X alapjaira épült, azonban több praktikus funkcióval is rendelkezik. Talán a legfontosabb változtatás, hogy az Olight Javelot Pro tölthető LED lámpa megkapta az új fejlesztésű mágneses végkapcsolót, így opcionálisan mágneses lengőkapcsolót használva 1000 méternél is nagyobb hatótávolságú fegyverlámpára teszünk szert, ráadásul a fejlesztésnek köszönhetően a tartozék töltőplatformon keresztül a lámpa szétszedése nélkül tölthetőek fel az akkumulátorok.
A lámpa hatalmas 2100 lumenes fényerejét  CREE XHP35 HI NW LED biztosítja,. melyhez két darab 18650 típusú 3500 mAh-s akkumulátor biztosítja az energiát. Nemcsak fegyverlámaként hanem keresőlámpaként is bevethető, hiszen legnagyobb teljesítményen egészen 1080 méteres távolságba képes elvilágítani. Takarékos üzemmódban 15 lumen fényerővel 8 napon át üzemel.

Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett kapcsolóval történik, továbbá az M3X-nél megismert módon a fényerőszinteket a lámpafej oldalán elhelyezett funkcióváltó kapcsolóval változtathatjuk. Az oldalkapcsolón ledfények informálnak az akkumulátorok töltöttségi szintjeiről: zöld > 75% töltöttség, narancs = 30-75% töltöttség, piros < 30% töltöttség, piros villogó 10% < töltöttség.

A Olight Javelott Pro tölthető LED lámpa teste eloxált repüléstechnikai alumíniumból készült, a gyártói adatok szerint kibírja az egy méterről történő leejtést, IPX8- védettségének köszönhetően por és vízálló kivitelű.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Keresőlámpa 
Max. fénykibocsátás: 2100 lumen
Max. fényerő: 291600 candela
Max. hatótávolság: 1080 m
LED típusa: Cree XHP35 HI 
Áramellátás: 2×18650 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: Mágneses töltő 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1 m
Méret: 247x63x26 mm
Súly: 380 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.