Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight H37R Wave tölthető fejlámpa

Olight H37R Wave tölthető fejlámpa
Spot és szórt fény egyben, távvezérelhető
1 év garancia
49 900 Ft
1-3 napon belül

Az Olight H37R Wave a különleges helyet foglal el a fejlámpák között. Három LED-es kialakítása hatalmas teljesítményű spotfényt, 2 további LED-jei nagy területre kiterjedő szórt fényt adnak. A központi főfényt adó LED és a szórt fényt adó LED-pár használható együtt, vagy külön külön is. A kifejezetten Skandináv piacra tervezett fejlámpa 2500 lumen teljesítménye 220 méterre elvilágító fényforrással rendelkezik, így a télisportok szerelmeseinek szinte "kötelező darab", de szinte minden outdoor tevékenységhez jól illik.

Az Olight H37R Wave a modern igényeknek megfelelően csuklóra rögzíthető távirányítóval (tartozék) is vezérelhető a fejlámpa, de persze nem marad manuális kapcsoló nélkül sem, sőt nem is akármilyen megoldást választott a gyártó, ugyanis a nyomógombos funkciót ötvözve például a fényerő fokozatmentesen állítható a forgó gombos potméter segítségével.

Alaptartozékként csatlakoztatható akkupakk  (5200mAh 7.4V) a legkisebb teljesítményen 80 órán keresztül is képes világítani.  Mivel az akkumulátor a fejpánt hátsó részére lett tervezve, nagyon jó a lámpa súlyelosztása. IPX4-es védettsége révén fröccsenő víz ellen védett, puha talajra 1 méter magasból bírja sérülés nélkül a leejtést, de azért jobb ha vigyázunk rá.

Típus: Fejlámpa 
Max. fénykibocsátás: 2500 lumen
Max. fényerő: 12100 candela
Max. hatótávolság: 220 m
LED típusa:
Áramellátás: Beépített akkumulátor 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1 m
Méret: 77x51x44 mm
Súly: 433 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.