Olight H25 Wave tölthető fejlámpa

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az új Olight H25 Wave tölthető fejlámpa elsődlegesen fényerejével tűnik ki a fejlámpák mezőnyéből. Új generációs CREE XM-L2 LED neutral white fényforrással rendelkezik, amely hihetetlen, 800 lumen teljesítményre képes, fénye pedig melegebb és természetesebb. A megnövelt fényerő ellenére is 5 órán keresztül képes világítani intenzív fokozaton és lenyűgöző 60 órán át a legkisebb fokozatban.

A lámpa hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 212 méter. Működtetése közben választhatunk három fényerőszint között (800 lumen, 250 lumen, 35 lumen), annak függvényében, hogy nagy teljesítményre vagy hosszú működési időre van szükségünk. A gombokkal történő bekapcsoláson túl a lámpafej előtt elhúzott gyors kézmozdulat is elég a ki- és bekapcsoláshoz, ami adott esetben nagyon hasznos lehet. A lámpafej 75 fokban dönthető, így bármilyen feladathoz ideális.

Rendelkezik egy nagy teljesítményű (5200mAh / 7,4V) akkumulátorral, ami 230V-os hálózatról 4 óra alatt feltölt, illetve külső töltőként (max. 2,5A) is használható USB töltővel ellátott mobil eszközökhöz.

Az Olight H25 Wave üzemelését egy darab RCR123 típusú tölthető akkumulátor, vagy egy darab CR123 lítium elem biztosítja

Egy övcsíptető és egy háromfokozatú töltöttség visszajelzővel is ellátták.

A lámpa és az akkumulátor ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem okozhat problémát egy intenzív felhőszakadás, vagy egyéb behatások (IPX6).

Típus: Fejlámpa 
Maximális fényerő: 800 lumen
Maximális hatótávolság: 212 m
Áramellátás: 18650 elem 
Maximális üzemidő: 60 óra
Váz anyaga: alumíniumötvözet 
Méret: 62 x 42 x 29 mm
Súly: 123 g
Garancia: 3 év 
Tartozékok: akku, hálózati töltő 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.