Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight H05S mozgás-kapcsolós fejlámpa

Olight H05S mozgás-kapcsolós fejlámpa
5 év garancia
9 900 Ft
Készleten

Az Olight H05S fejlámpa könnyű-kompakt, komoly fényerejű, fejlámpára túrázáshoz, kerékpározáshoz, horgászatra, vadászatra de a hétköznapokban is hasznos segítségül szolgáló megbízható fényforrás.

Az Olight H05S hatótávolsága legnagyobb fényerőnél 60 méter. Működtetése közben 3 fényerőszint közül választhatunk (az egyes üzemmódokhoz tartozó fényáram erőssége: 200-120 lumen, 30 lumen, 10 lumen) Ezeken túlmenően a fő fényforráson kívül két vörös led is található afféle jelzőfényként, amely vagy folyamatos vagy villogó fénnyel képes világítani. Az üzemmódok közüli váltást könnyen, egyetlen kapcsoló segítségével végezhetjük, de a lámpa igazi különlegessége, hogy képes a led előtti kézmozdulatra ki/be kapcsolni, persze ez a funkció is kikapcsolható. Az Olight H05S üzemelését kettő darab, a kereskedelemben szinte minden háztartási boltban megvásárolható AAA ceruzaelem biztosítja. A lámpafej 50°-ig dönthető, így asztalon végzett munkánál is könnyen a munkaterületre irányíthatjuk Olight fejlámpánk fényét.

IPX4 védettségű, tehát fröccsenő víz ellen védett műanyagháza könnyű súllyal párosul, csupán 47g, a gyártói adatok alapján 1m-ről történő leejtést probléma nélkül kibír a lámpa.

A lámpához a 2db AAA elem tartozékként jár.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Fejlámpa 
Max. fénykibocsátás: 200 lumen
Max. fényerő: 900 candela
Max. hatótávolság: 60 m
LED típusa: Cree XM-L2 
Áramellátás: 2×AAA 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja:
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1 m
Méret: 56x36x36 mm
Súly: 47 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.