Olight H05S fejlámpa

A termék forgalmazása megszünt!

Az Olight H05S fejlámpa ideális társ lehet sportolás vagy bármilyen szabadidős tevékenység közben. Ez elsősorban kis méretének, pehelykönnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhető. Ízlésünknek megfelelően pedig többféle színből választhatunk.

A fejlámpa 2db AAA elemmel működik. A megvilágításról egy fehér fényű Cree XM-L2 LED és egy nagy fényáteresztő képességű TIR-technológiás lencse gondoskodik. Fényereje három fokozatban használható (200-120, 30, 10 lumen), és a fő fényen kívül a fejlámpa két szélén egy-egy piros fényű jelző LED kapott helyet. A két piros LED használható villogó vagy folyamatos üzemmódban, így viselője távolról is jól látható. Különlegessége, hogy a lámpafej 10, 25, 35 és 50 fokos szögekben lefelé is megdönthető.

A gombokkal történő bekapcsoláson túl egy mozgásérzékelő is megkönnyíti a ki-bekapcsolást, amely funkció igény esetén kikapcsolható. A fejlámpa akkumulátor-merülés jelzővel is rendelkezik, ami piros villogással jelzi, ha a telepek feszültsége 1,8V alá esik. A lámpa szétnyitását követően az akkumulátortartó rekesz pozitív csatlakozóit piros világítás jelzi, így az elemeket sötétben is könnyedén kicserélhetjük.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Fejlámpa 
Maximális fényerő: 200 lumen
Maximális hatótávolság: 60 m
Áramellátás: AA elem 
Maximális üzemidő: 480 óra
Váz anyaga: műanyag 
Méret: 56 x 36 x 36 mm
Súly: 47 g
Garancia: 2 év 
Tartozékok: 2db AAA elem