H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight Array 2S tölthető fejlámpa

04078 • Olight Array 2S tölthető fejlámpa
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
37 900 Ft
379 pont
✔  Készleten

A legújabb Olight Array 2S fejlámpa az egyik legkönnyebb (131g) Olight fejlámpa a cég kínálatában. Könnyű intuitív használata révén tiéd vele az éjszaka. Túrákhoz, horgászathoz, futáshoz, kerékpározáshoz egyaránt remek választás és egy éjszakai kerékcsere se lesz vele annyira extrém sport. Kedvező árával remek ár/érték arányt képvisel.

Könnyű súlya révén még a lendületesebb mozgások végzésekor sem kell tartanunk a lámpa leesésétől, elvesztésétől és a lámpa hordása is szinte észrevétlen lenne, ha nem világítana ilyen erővel és nem bírna ilyen sok funkcióval.

Mivel a különböző élethelyzetek eltérő világítási igényekkel jelentkeznek, az Olight Array 2S fejlámpa, megpróbál ezekre méltó válasszal felelni. Kellemes szórt fényével beteríti környezetét, ha kell szűk de erős spot fényével segíti a tájékozást, de megtalálható  a repertoárjában a vörös világítás is. Sőt! -bár ne legyen rá szükségünk, folyamatos SOS-jelek leadására is használható a fejlámpánk ha kapcsolóját egymás után háromszor megnyomjuk.

A zord időjárás nem akadály, a lámpatest alumínium ötvözetből készült és IPX4 védettsége megakadályozza, hogy egy esős napon nedvesség jusson a lámpatestbe.

Az Olight Array 2S hasonlóan mind a szórt + spot, mind a spot, vagy a piros fényű üzemmódjában is három fényerővel rendelkezik, amelyket a bekapcsoló gomb folyamatos benyomásával lehet váltogatni. Az egyes üzemmódokhoz tartozó teljesítmények a következők:

  • Szórt + spot  fényben a legnagyobb teljesítményen 1000 lumenen 4 órán keresztül, közepes teljesítményen 500 umenen 5 órán át, alacsonyabb 100 lumenen 13.5 órán át képes üzemelni a lámpa. 
  • Ugyanez spot fénnyel 500 lumen 5 óra, 250 lumen 6 óra 30 perc, 30 lumenen 30 óra üzemidőt eredményez.
  • Piros fény használatakor 200 lumen 5.5 óra, 100 lumen 8.5 óra, 40 lumenen 15 óra üzemidőt teljesít a lámpa.

A fényerőt a lámpa elejébe helyezett mozgásérzékelő szenzorral is szabályozhatjuk, ami sáros, szennyezett környezetben igen praktikus megoldást jelent. 

Alaptartozékként beépített Li-ion akkut (2650 mAh) a tartozék USB-C töltő kábelen keresztül tudunk tölteni, töltöttségi szintjét hátul vörös  LED kijelző mutatja, amely a kerékpárosok és gyalogolók láthatóságát is szolgálja egyben.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Fejlámpa 
Max. fényáram: 1000 lumen
Max. fényerő: 2700 candela
Max. hatótávolság: 140 m
Áramellátás: Beépített akkumulátor 
Akkumennyiség: - db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma: 10 
Ütésállóság: 1 m
Méret: 24.5x61x31 mm
Súly (elem nélkül): 131 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.