H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Olight Array 2 tölthető fejlámpa

Olight Array 2 tölthető fejlámpa
Spot és szórt fény egyben, hátsó piros láthatósági fény
25 900 Ft
Készleten

A legújabb Olight Array 2 fejlámpa még az elődjénél is alacsonyabb tömegével (109 g) jó választás az extrém sportok szerelmeseinek, hiszen viselése szinte észrevételen, nem zavar a sportban és nem mozdul el a fejen, hirtelen irányváltoztatással járó mozgásnál sem, de bármilyen szabadidős kültéri szabadidős tevékenységnél, munkánál hasznos társ.

A Olight Array fejlámpa legnagyobb teljesítménye is megnőtt hiszen a korábbi változat 400 lumenjét, 600 lumenre növelte a gyártó. A két ledes megoldásnak köszönhetően nem kell lemondani a szórt fénykörről a spot fényért cserébe, hiszen a két hűvös fényű led mindkét gyakori igényt egy időben teljesíti. A lámpafej vertikális irányban 180°-ban dönthető. A futók örömére a hátul elhelyezkedő akkumulátor vörös, láthatósági fénnyel is rendelkezik. 

  Négy lépcsőben állítható a fejlámpa fényere és ezen kívül SOS móddal is rendelkezik:

  • Magas: 600 lumen 3 órán
  • Közepes: 250 lumen / 4.5 órán
  • Alacsony: 100 lumen / 8.5 órán

. Legnagyobb állásban akár 100 méterre is elvilágít.

Alaptartozékként beépített Li-ion akkut (1600 mAh) a tartozék USB-C töltő kábelen keresztül tudunk tölteni, töltöttségi szintjét LED kijelző mutatja, de 10% alá merülés esetén hangjelzéssel is figyelmeztet. Az akkumulátor akár 8.5 órányi működést is biztosíthat. IPX4-es védettsége révén fröccsenő víz ellen védett, puha talajra 1 méter magasból bírja sérülés nélkül a leejtést. Ki- illetve bekapcsoláskor a ledek fokozatosan érik el a maximális fényerőt, megakadályozva, hogy véletlenül elvakítsa a fénye a lámpa gazdáját.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Fejlámpa 
Max. fénykibocsátás: 600 lumen
Max. fényerő: 2700 candela
Max. hatótávolság: 100 m
LED típusa:
Áramellátás: Beépített akkumulátor 
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma:
Ütésállóság: 1 m
Méret: 24x23x45 mm
Súly: 109 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.