H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Olight Array 2 Pro tölthető fejlámpa

04077 • Olight Array 2 Pro tölthető fejlámpa
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
44 900 Ft
449 pont
✔  Készleten

A legújabb Olight Array 2 Pro tölthető fejlámpa segítségével bátran nekivághatsz az éjszakának. Éjszakai túrákhoz, horgászathoz, futáshoz, kerékpározáshoz egyaránt remek választás.

Könnyű súlya révén még a lendületesebb mozgások végzésekor sem kell tartanunk a lámpa leesésétől, elvesztésétől és a lámpa hordása is szinte észrevétlen lenne, ha nem világítana ilyen erővel és nem bírna ilyen sok funkcióval.

Mivel a különböző élethelyzetek eltérő világítási igényekkel jelentkeznek, az Olight Array 2 Pro tölthető fejlámpa, megpróbál ezekre méltó válasszal felelni. Kellemes szórt fényével beteríti környezetét, ha kell szűk de erős spot fényével segíti a tájékozást, de megtalálható  a repertoárjában a vörös világítás is. Sőt! -bár ne legyen rá szükségünk, SOS-jelek leadására is használható a fejlámpánk ha kapcsolóját egymás után háromszor megnyomjuk. A zord időjárás nem akadály, a lámpatest alumínium ötvözetből készült és IPX4 védettsége megakadályozza, hogy nedvesség jusson a lámpatestbe, de azért ne akarjuk víz alatt használni, nem arra tervezték.

Az Olight Array 2 Pro tölthető fejlámpa mind a szórt, mind a szórt + spot vagy a piros fényű üzemmódjában is három fényerővel rendelkezik, amelyiket a bekapcsoló gomb folyamatos benyomásával lehet váltogatni. Az egyes üzemmódokhoz tartozó teljesítmények a következők:

  • Szórt fényben a legnagyobb teljesítményen 800 lumenen 4 órán keresztül, közepes teljesítményen 450 lumenen 5.5 órán át, alacsonyabb 50 lumenen 27.5 órán át képes üzemelni a lámpa. 
  • Ugyanez szórt + spot fénnyel 1500 lumen 3 óra 10 perc, 750 lumen 4 óra 20 perc, 300 lumenen 7.5 óra üzemidőt eredményez.
  • Piros fény használatakor 200 lumen 4.5 óra, 100 lumen 6 óra, 45 lumenen 18 óra üzemidőt teljesít a lámpa.

A fényerőt a lámpa elejébe helyezett mozgásérzékelő szenzorral is szabályozhatjuk, ami sáros, szennyezett környezetben igen praktikus megoldást jelent. 

Alaptartozékként beépített Li-ion akkut (3350 mAh) a tartozék USB-C töltő kábelen keresztül tudunk tölteni, töltöttségi szintjét hátul vörös  LED kijelző mutatja, amely a kerékpárosok és gyalogolók láthatóságát is szolgálja egyben.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Fejlámpa 
Max. fényáram: 1500 lumen
Max. fényerő: 6700 candela
Max. hatótávolság: 150 m
Áramellátás: Beépített akkumulátor 
Akkumennyiség: - db
Alaptartozék áramforrás: Igen 
Töltés módja: USB 
Fénykúp szöge:
Üzemmódok száma: 10 
Ütésállóság: 1 m
Méret: 31x24,5x61 mm
Súly (elem nélkül): 135 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.