Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Nikon Prostaff 7S 10x30 binokulár

Nikon Prostaff 7S 10x30 binokulár
10 év garancia
69 900 Ft
Készleten

Az új Nikon Prostaff 7S 10x30-as tetőél prizmás binokulárt ajánljuk mindazok számára, akik túrázáshoz, természet vagy sportesemények megfigyeléséhez keresnek egy mind optikailag, mind mechanikailag kiváló teljesítményű távcsövet. Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően nem okoz problémát, hogy bárhová magunkkal vigyük.

Madarászok különösen nagyra értékelhetik 10x-es nagyítását, mely a népszerű 8x-os nagyítású modelleknél részletesebben megmutatja az élővilágot.  Fényhasznosítása kiváló, hiszen a lencsék valamennyi felületét többrétegű tükröződéscsökkentő bevonattal látta el a gyártó. A nagy felbontás érdekében tetőélprizmái fázismódosító bevonattal rendelkeznek. Az optikák éles, kontrasztos, színhű leképezést nyújtanak, a hatékony bevonatok pedig biztosítják, hogy a binokulár még szürkületben sem fogja cserben hagyni használóját. Környezetbarát megoldásoknak megfelelve, valamennyi optikai elem ólom- és arzénmentes ökoüvegből készült.

Közel 16 mm-es pupillatávolságának köszönhetően még szemüvegen keresztül is könnyen beláthatjuk a teljes látómezőtA csavaros gumi szemkagylók segítségével gyerekjáték a megfelelő betekintési távolság beállítása. Az üvegszállal megerősített polikarbonát váz rendkívül tartós, vízbeejtés esetén legfeljebb 1 méterig és 10 percig vízálló. A gumiborítás kényelmes és stabil fogást biztosít, valamint a zavaró rázkódásokat is csökkenti. A nitrogén gáz töltés pedig garantálja, hogy hirtelen hőmérséklet változások esetén sem lép fel párásodás az optikai elemek belső felületén.

Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 30 mm
Súly: 420 g
Méret (MxSz): 119 x 123 x 49 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC 
Látómező: 6 °
Látómező: 105 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 2.5 m
Betekintési távolság: 15.4 mm
Szemtávolság: 56-72 mm
Kilépő pupilla: 3 mm
Relatív fényesség index:
Szürkületi érték: 17 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.